רכיבים
למרנג
5 חלבונים
200 גרם סוכר לבן
200 גרם אבקת סוכר
קורט מלח
1 כף קקאו
למוס שוקולד
1 שמנת מתוקה
180 גרם שוקולד מריר
ו שמנת מתוקה (להקצפה עם הגנאש)
אבקת קקאו לעיטור
אופן ההכנה
מרנג
מקציפים חלבונים מלח וסוכר לקצף יציב מאוד.
מקפלים עם אבקת הסוכר ונוצרת בלילה יציבה.
מעבירים לשק זילוף.
מזלפים 2 עיגולים בצורת ספירלות ומספר פסים ארוכים לאורך תבנית האפייה.
מפדרים באבקת קקאו.
אופים במשך שעתיים עד 3 שעות עד שהמרנג יבש לגמרי ומוכן.
מוס שוקולד
יוצרים גנאש בעזרת כמות אחת של שמנת מתוקה ושוקולד.
מקררים לילה שלם.
מקציפים מיכל שמנת מתוקה ומוסיפים לגנאש השוקולד שנח לילה במקרר.
הרכבת העוגה
מניחים בסיס אחד של מרנג ומעליו מורחים מוס שוקולד.
מעל מניחים עוד בסיס ומורחים את מוס השוקולד הנותר.
מיישרים את השוליים.
את פסי המרנג האורכיים שזילפנו ואפינו, שוברים למקלות בגודל אחיד.
מדביקים אותם על העוגה.