טראפלס שוקולד בתבנית קרח

מתכון של נטלי לוין עבור רגע מתוק של עלית ושוקולד פרה עשוי משני מצרכים בלבד ותבנית קרח מסיליקון. כל כך קלים להכנה שאפשר להכין אותם עם הילדים בחופשת הפסח ויש גם גרסת פרווה טבעונית

שומרים את הטראפלס בכלי סגור במקרר עד שבועיים. צילום וסטיילינג נטלי לוין
שומרים את הטראפלס בכלי סגור במקרר עד שבועיים. צילום וסטיילינג נטלי לוין

אביזר

תבנית קרח מסיליקון (16-24 שקעים)

חומרים לטראפלס

150 גרם שוקולד מריר
125 מ"ל (1/2 כוס) שמנת מתוקה (ראו הערות לגרסה פרווה)

לציפוי

אבקת קקאו

אופן ההכנה

שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.

מוסיפים שמנת וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי.

מערבבים היטב עד שמתקבל קרם אחיד.

יוצקים את התערובת לתבנית קרח מסיליקון ומיישרים את החלק העליון של כל שקע.

מקפיאים במשך כ-30 דקות עד שהטראפלס קפואים לחלוטין.

מחלצים את הטראפלס מהתבנית ומצפים באבקת קקאו.

טיפים

לגרסת פרווה: במקום שמנת משתמשים בכמות זהה של קרם קוקוס (לפחות 17% שומן) או שמנת צמחית.

שומרים את הטראפלס בכלי סגור במקרר עד שבועיים.

אפשר לצפות את הטראפלס גם באגוזים טחונים או סוכריות לקישוט.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה