חומרים ל- 4 מנות:
1 חציל גדול
2 פלפל אדום
1 זוקיני צהוב
1 זוקיני ירוק
1 בטטה
100 גרם גבינת טופו
מלח ופלפל לפי טעם
כף עירית קצוצה
חומרים למרינדה:
חופן טימין קצוץ
מלח פלפל
כף שמן שומשום
אופן ההכנה:
חותכים את הירקות בעובי 1 ס"מ לפי גודל התבנית שברשותנו.
מערבבים בחומרי המרינדה וקולים על גריל לוהט כ- 2 דקות מכל צד.
יוצרים שכבות של הירקות וגבינת הטופו המתובלת במלח, פלפל ועירית.
עוטפים בניילון נצמד.
מקררים כשעה ומגישים.
מסעדת 'פסיפיק', הירקון 145, ת"א, מלון קראון פלזה, טל' 03-5201169