טרין סלמון מעושן וגבינת שמנת

 

מצרכים ל- 4 מנות:
200 גר' סלמון מעושן "מעדני מיקי".
300 גר' גבינת שמנת טבעית.
צרור עירית.
1 חציל.
2 כפות רוטב פסטו.
4 כפות מיונז.
עלי בייבי לעיטור.
שמן זית למריחת החציל.
מלח.

אופן ההכנה:
פורסים את החציל בעובי 5 מ"מ.
מורחים בשמן זית וממליחים.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד להשחמה.
מקררים.
מרפדים תבנית ארוכה בניילון נצמד,
מניחים שכבת סלמון מעושן, שכבת חציל קלוי, צרור עירית.
ממלאים בגבינת שמנת.
דוחסים, מיישרים ומקפלים את הקצוות ועוטפים בניילון נצמד.
מניחים במקרר לפחות לשעתיים.
מכינים ממרח פסטו יחד עם המיונז.
מציירים פסים על צלחת הגשה ופורסים פרוסות בעובי 1 ס"מ מטרין הסלמון ,
מעטרים בעלי בייבי ופלפל גרוס.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה