יינות חדשים ליקב אמפורה: Med. Red. 2004, Rosé 2005, Viognier 2005

יין Rosé 2005 הושרה במשך 6 שעות על קליפות ענבי מרלו שמקורם בכרם בגליל העליון. לאחר מכן הופרד היין ללא סחיטה (free run). היין הותסס בטמפרטורה נמוכה של °C 14

יקב אמפורה מוציא לשוק יינות חדשים:
Med. Red. 2004, Rosé 2005, Viognier 2005

Med. Red. 2004
היין הופק מענבי קברנה סובניון מכרם בגליל העליון.
לאחר תסיסה בטמפרטורה נמוכה יחסית (°C24) יושן היין בחביות עץ אלון צרפתי למשך 12 חודשים.
ליין ארומה של פרי יער שחור בשל, קוקוס, פולי קפה, ובשלב מאוחר יותר גם שוקולד.
סיומת ארומתית אלגנטית ומפתה.
בחיך היין פירותי בעל גוף מלא משולב בטעמי שוקולד וקפה. ליין סיומת פירותית משולבת עם קינמון ושוקולד.


Rosé 2005
היין הושרה במשך 6 שעות על קליפות ענבי מרלו שמקורם בכרם בגליל העליון. לאחר מכן הופרד היין ללא סחיטה (free run). היין הותסס בטמפרטורה נמוכה של °C 14.
לאחר סיום התסיסה יוצב בטמפרטורה של °C 20 למשך 7 חודשים.
צבע היין: ורוד, אפרסק.
ארומה: תפוח אפוי, מעט קינמון, תות שדה, ופטל.
טעם: תפוח ירוק עם סיומת של פטל.
יש להקפיד להגיש את היין בטמפרטורה קרה יחסית °C10.


Viognier 2005
היין הופק מענבי ויונייה שגודלו וטופחו על ידי אנשי היקב בכרם בגליל העליון, תוך הקפדה על יבולים נמוכים ואיכות פרי גבוהה.
היין הותסס בטמפרטורה נמוכה בכדי לשמור על ארומת הפרי הייחודית.
ליין ארומה פירותית של אפרסק ואשכולית אדומה, גוף מלא וטעמי פירות קיץ טריים.


יקב אמפורה
חוות מקורה, כרם מהר"ל
טל. 04-9840702
www.amphorae-v.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר