יצרנית בירה הבוטיק מבשלת הגולן החלה בייצוא לחו"ל

לאחר שלוש שנות פעילות בישראל, מתחילה מבשלת הגולן לייצא ארבעה סוגי בירות מסדרת בזלת – פילזנר, חיטה, אייל ענברי ודאבל בוק, בבקבוקי 330 מ"ל הועמסו היום על מכולה בדרכם לצרפת. זאת לאחר שמבשלת הגולן הצליחה להאריך את אורך חיי המדף של בירה בזלת לכ-9 חודשים, ואופציית הייצוא יצאה לפועל

משלוח יצוא ראשון של בירה בזלת, סדרת בירות הבוטיק מבית "מבשלת הגולן", יצא בימים אלה לצרפת.

לאחר שלוש שנות פעילות בישראל, מתחילה מבשלת הגולן לייצא ארבעה סוגי בירות מסדרת בזלת – פילזנר, חיטה, אייל ענברי ודאבל בוק, בבקבוקי 330 מ"ל הועמסו היום על מכולה בדרכם לצרפת. זאת לאחר שמבשלת הגולן הצליחה להאריך את אורך חיי המדף של בירה בזלת לכ-9 חודשים, ואופציית הייצוא יצאה לפועל.

הבירות ישווקו בחנויות אלכוהול ובמסעדות נבחרות בצרפת. מדובר בניסיון ראשון של מבשלת הגולן לבחון את נכונותו של השוק העולמי להיפתח לבירה טרייה ואיכותית מישראל.

טלי לוין, מנכ"לית מבשלת הגולן, אומרת: "אנו צופים כניסה במהלך השנה גם לשווקים נוספים ברחבי אירופה, וכן ארה"ב והמזרח הרחוק, אשר הראו התעניינות והערכה רבה לבירות מסדרת בזלת. אנו צופים קצב גידול ייצוא מהיר לסדרת בזלת, שזכתה בעבר בפרסים בתחרויות בירה חשובות בארץ ובעולם".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר