fbpx

יקב שאטו גולן מתארח במסעדת כרמלה בנחלה

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

במהלך חודש פברואר יוכלו אורחי מסעדת "כרמלה בנחלה" בתל-אביב, ליהנות מחיבורם של שלושה יינות מבית היוצר של יקב "שאטו גולן" למנות המסעדה.

היינות, אשר נבחרו ע"י השף דניאל זך והיינן אורי חץ, הנם ממיטב התוצרת של היקב ומתווספים לחוויית הארוחה במסעדה.
* סוביניון בלאן 2004
* קברנה פרנק 2003 (טעימה ייחודית ליין זה אשר יוצר בכמות מוגבלת)
* אליעד 2003

היינות מוגשים על טס עץ שעוצב במיוחד ומכיל 3 קראפים בנפח 250מ"ל כל אחד (בסה"כ 750 מ"ל – כמות זהה לבקבוק), כך שבמחיר ממוצע של בקבוק אחד ניתן לחוות טעימה של שלושה מיינות היוקרה של היקב.

שלישיית שאטו גולן בקראפים במחיר של 180 ₪ ולתקופה מוגבלת.


להזמנות: כרמלה בנחלה, טל. 03-5161417



Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה