יקיטורי אנטריקוט ברוטב טריאקי

8 שיפודיםחומרים לבשר:400 גרם אנטריקוט מיושן חתוך לקוביות 2ס"מ על 2 ס"מפלפל שחור גרוס לתיבול הבשרחומרים למרינדה:3 כפות שמן שומשום3 כפות רוטב סויה יפנית3 כפות רוטב צדפות/רוטב פטריות תאילנדיחומרים לרוטב טריאקי מתקתק:150 מ"ל רוטב סויה יפנית450 מ"ל מים100מ"ל סקה100 מ"ל מירין30 גרם ג'ינג'ר חתוך גס100 גרם גזר חתוך גס2 גבעולים בצל ירוק100 גרם סוכראופן ההכנה: הכנת המרינדה: ערבבו את כל חומרי המרינדה והניחו בה את קוביות האנטריקוט לספיחת טעמים למשך שעתיים. הכנת רוטב הטריאקי: בסיר, להביא לרתיחה את כל חומרי הרוטב ולהנמיך לאש בינונית. לבשל כ- 20 דקות עד חצי שעה. לקשור עם בלילת קורנפלור (80 גרם קורנפלור ורבע כוס מים). לכבות את האש.הכנת הבשר: לאחר ההשריה שפדו את הבשר, 3-4 קוביות על כל שיפוד. בזמן הצלייה הברישו את השיפודים ברוטב טריאקי בכל הצדדים. צלו היטב, עם תוספת של הרוטב בסוף. מסעדת Minna Tomei במרכז קסטרא חיפה, רח' פלימן 8, טל. 04-6668080

8 שיפודים

חומרים לבשר:
400 גרם אנטריקוט מיושן חתוך לקוביות 2ס"מ על 2 ס"מ
פלפל שחור גרוס לתיבול הבשר

חומרים למרינדה:
3 כפות שמן שומשום
3 כפות רוטב סויה יפנית
3 כפות רוטב צדפות/רוטב פטריות תאילנדי

חומרים לרוטב טריאקי מתקתק:
150 מ"ל רוטב סויה יפנית
450 מ"ל מים
100מ"ל סקה
100 מ"ל מירין
30 גרם ג'ינג'ר חתוך גס
100 גרם גזר חתוך גס
2 גבעולים בצל ירוק
100 גרם סוכר

אופן ההכנה:
הכנת המרינדה
:
ערבבו את כל חומרי המרינדה והניחו בה את קוביות האנטריקוט לספיחת טעמים למשך שעתיים.
הכנת רוטב הטריאקי:
בסיר, להביא לרתיחה את כל חומרי הרוטב ולהנמיך לאש בינונית.
לבשל כ- 20 דקות עד חצי שעה.
לקשור עם בלילת קורנפלור (80 גרם קורנפלור ורבע כוס מים).
לכבות את האש.

הכנת הבשר:
לאחר ההשריה שפדו את הבשר, 3-4 קוביות על כל שיפוד.
בזמן הצלייה הברישו את השיפודים ברוטב טריאקי בכל הצדדים.
צלו היטב, עם תוספת של הרוטב בסוף.

מסעדת Minna Tomei במרכז קסטרא חיפה, רח' פלימן 8, טל. 04-6668080

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר