ירקות מוקפצים עם חלב קוקוס ובזיליקום

מצרכיםרצועות בצל לבן- 1 בצל גדול רצועות פלפלים אדומים וירוקים- 2 חצאי פלפל גדולים פטריות שמפיניון חתוכות גס- 200 גר' רצועות כרוב לבן- 1/4 כרוב בינוני רוטב סויה- 2 כפות שמן סויה- 1/2 מצקתפחית חלב קוקוס או שמנת מתוקה לבישול- 1/2 פחית או יותר לפי הטעם תבלינים: מלח, סוכר, פלפל לבן- 1 כפית עלי בזיליקום נקיים ושלמים- חופן הוראות הכנהלחמם שמן בווק או במחבת. להוסיף את הירקות ולהקפיץ כדקה.להוסיף רוטב סויה וחלב קוקוס (או שמנת).לתבל במלח, פלפל וסוכר.להוסיף את עלי הבזיליקום ולהקפיץ עוד חצי דקה.

מצרכים
רצועות בצל לבן- 1 בצל גדול
רצועות פלפלים אדומים וירוקים- 2 חצאי פלפל גדולים
פטריות שמפיניון חתוכות גס- 200 גר'
רצועות כרוב לבן- 1/4 כרוב בינוני
רוטב סויה- 2 כפות
שמן סויה- 1/2 מצקת
פחית חלב קוקוס או שמנת מתוקה לבישול- 1/2 פחית או יותר לפי הטעם
תבלינים: מלח, סוכר, פלפל לבן- 1 כפית
עלי בזיליקום נקיים ושלמים- חופן

הוראות הכנה
לחמם שמן בווק או במחבת.

להוסיף את הירקות ולהקפיץ כדקה.

להוסיף רוטב סויה וחלב קוקוס (או שמנת).

לתבל במלח, פלפל וסוכר.

להוסיף את עלי הבזיליקום ולהקפיץ עוד חצי דקה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר