כבדים בפיטריות ויין

ל – 5 מנות1 ק"ג כבדי עוף טריים3 כף שמן חמניות350 גרם בצל לבן חתוך לפרוסות420 גרם פטריות שמפניון חתוכות לרבעים 2 כף דבש טבעי 3 קמצוץ מלח גס (להוסיף לפי הטעם בסוף הבישול).3 קמצוץ פלפל שחור גרוס250 מ"ל יין אדום מתוק5 פרוסות דקות פלפל אדום חריף טריאופן ההכנה במחבת גדולה ושטוחה לטגן את הבצל בשמן חמניות עד שמזהיב, להוסיף 5 פרוסות פלפל אדום חריף טרי, לטגן מעט, להוסיף את הפטריות ולטגן עד שמזהיבות.לשטוף את הכבדים במים קרים היטב ולסנן להוסיף למחבת ולטגן.לאחר שהכבדים מטוגנים היטב להוסיף 2 כפות דבש ולהפוך את הכבדים בעדינות לטבל במלח ובפלפל שחור.להמשיך את הטיגון עוד 3 – 2 דקות ולהוציא את הכבדים לצלחת ולשמור במקום חם.להוסיף למחבת את היין ולצמצם את הרוטב 3-2 דקות עד שהרוטב מסמיך.להחזיר את הכבדים אל הרוטב ולהמשיך לבשל כ – 5 דקות.להוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם.מומלץ להגיש עם פירה או אורז.

ל – 5 מנות
1 ק"ג כבדי עוף טריים
3 כף שמן חמניות
350 גרם בצל לבן חתוך לפרוסות
420 גרם פטריות שמפניון חתוכות לרבעים
2 כף דבש טבעי
3 קמצוץ מלח גס (להוסיף לפי הטעם בסוף הבישול).
3 קמצוץ פלפל שחור גרוס
250 מ"ל יין אדום מתוק
5 פרוסות דקות פלפל אדום חריף טרי

אופן ההכנה
במחבת גדולה ושטוחה לטגן את הבצל בשמן חמניות עד שמזהיב,
להוסיף 5 פרוסות פלפל אדום חריף טרי, לטגן מעט, להוסיף את הפטריות ולטגן עד שמזהיבות.

לשטוף את הכבדים במים קרים היטב ולסנן להוסיף למחבת ולטגן.
לאחר שהכבדים מטוגנים היטב להוסיף 2 כפות דבש ולהפוך את הכבדים בעדינות לטבל במלח ובפלפל שחור.

להמשיך את הטיגון עוד 3 – 2 דקות ולהוציא את הכבדים לצלחת ולשמור במקום חם.

להוסיף למחבת את היין ולצמצם את הרוטב 3-2 דקות עד שהרוטב מסמיך.

להחזיר את הכבדים אל הרוטב ולהמשיך לבשל כ – 5 דקות.

להוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

מומלץ להגיש עם פירה או אורז.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר