כדורי דג בסגנון תאילנדי

מצרכים: 500 גרם דג טחון ללא עצמות500 גרם עוף טחון1 שן שום כתושה1 חבילה כוסברה קצוצה1 כף ג'ינג'ר טחון1 כפית פלפל חריף קצוץ1 בצל חתוך לרבעים3 עגבניות חתוכות לרבעים2 שיני שום שלמות2 פחיות חלב קוקס2.5 ליטר ציר עוף (אפשר גם מאבקה)2 ביציםמלח/פלפלאופן ההכנה:מערבבים בקערה עוף טחון, דג טחון, שום כתוש, כוסברה וביצים. מוסיפים לתערובת את הג'ינג'ר והפלפל החריף (אפשר להוריד קצת – לפי הטעם). בסיר, מביאים לרתיחה ציר עוף, חלב קוקוס, בצל, עגבניות ושום שלם.מבשלים חמש דקות נוספות. מתערובת הדגים והעוף יוצרים כדורים אחידים ומניחים ברוטב שבסיר. מבשלים כ-20 דקות, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים.לפרטים נוספים: www.hashef.co.ilצילום: לימור גנות

מצרכים:
500 גרם דג טחון ללא עצמות
500 גרם עוף טחון
1 שן שום כתושה
1 חבילה כוסברה קצוצה
1 כף ג'ינג'ר טחון
1 כפית פלפל חריף קצוץ
1 בצל חתוך לרבעים
3 עגבניות חתוכות לרבעים
2 שיני שום שלמות
2 פחיות חלב קוקס
2.5 ליטר ציר עוף (אפשר גם מאבקה)
2 ביצים
מלח/פלפל

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה עוף טחון, דג טחון, שום כתוש, כוסברה וביצים.
מוסיפים לתערובת את הג'ינג'ר והפלפל החריף (אפשר להוריד קצת – לפי הטעם). בסיר, מביאים לרתיחה ציר עוף, חלב קוקוס, בצל, עגבניות ושום שלם.
מבשלים חמש דקות נוספות.
מתערובת הדגים והעוף יוצרים כדורים אחידים ומניחים ברוטב שבסיר.
מבשלים כ-20 דקות,
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים.

לפרטים נוספים: www.hashef.co.il

צילום: לימור גנות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר