כנפי עוף ברוטב ברביקיו וקפה

חומרים (ל-2 מנות):10 כנפי עוף, נקיות מנוצות, עם עורלרוטב:½ כוס חומץ תפוחים1 כף סוכר חום¼ כוס קפה פילטר חזק או אספרסו¼ כוס רוטב וורצ'סשייר (קונים מוכן בכל סופר)1 כוס קטשופ½ כפית חרדלאופן ההכנה:מחממים תנור לחום גבוה. מערבבים את כל חומרי הרוטב ומכסים את הכנפיים. מסדרים אותן בתבנית רחבה שכוסתה ברדיד אלומיניום. צולים בשליש העליון של התנור במשך כ-15 דקות. אם הכנפיים לא שחומות מספיק, ניתן לצרוב אותן בגריל של התנור מספר דקות. טיפ: כדי להיפטר מהנוצות המעצבנות שעל הכנפיים, העבירו אותן מספר פעמים מעל להבה.צילום stock.xchng-juliaf

חומרים (ל-2 מנות):
10 כנפי עוף, נקיות מנוצות, עם עור

לרוטב:
½ כוס חומץ תפוחים
1 כף סוכר חום
¼ כוס קפה פילטר חזק או אספרסו
¼ כוס רוטב וורצ'סשייר (קונים מוכן בכל סופר)
1 כוס קטשופ
½ כפית חרדל

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום גבוה.
מערבבים את כל חומרי הרוטב ומכסים את הכנפיים.
מסדרים אותן בתבנית רחבה שכוסתה ברדיד אלומיניום.
צולים בשליש העליון של התנור במשך כ-15 דקות.
אם הכנפיים לא שחומות מספיק, ניתן לצרוב אותן בגריל של התנור מספר דקות.

טיפ:
כדי להיפטר מהנוצות המעצבנות שעל הכנפיים, העבירו אותן מספר פעמים מעל להבה.

צילום stock.xchng-juliaf

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר