חומרים (ל-2 מנות):
10 כנפי עוף, נקיות מנוצות, עם עור
לרוטב:
½ כוס חומץ תפוחים
1 כף סוכר חום
¼ כוס קפה פילטר חזק או אספרסו
¼ כוס רוטב וורצ'סשייר (קונים מוכן בכל סופר)
1 כוס קטשופ
½ כפית חרדל
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום גבוה.
מערבבים את כל חומרי הרוטב ומכסים את הכנפיים.
מסדרים אותן בתבנית רחבה שכוסתה ברדיד אלומיניום.
צולים בשליש העליון של התנור במשך כ-15 דקות.
אם הכנפיים לא שחומות מספיק, ניתן לצרוב אותן בגריל של התנור מספר דקות.
טיפ:
כדי להיפטר מהנוצות המעצבנות שעל הכנפיים, העבירו אותן מספר פעמים מעל להבה.
צילום stock.xchng-juliaf