כריך אנטיפסטי בלחם כפרי

 

מתכון ל- 6 סועדים

ירקות לאנטיפסטי:
1 חציל בינוני
2 זוקיני
1 בטטה בינונית
2 פלפל אדום
2 פלפל ירוק

אופן הכנת האנטיפסטי:
חותכים את הירקות לאורך בעובי של 1 ס"מ, מתבלים בשמן אלי אוליו ומעט חומץ בלסמי. מסדרים על מגש אפיה עם נייר פרגמנט. ומכניסים לתנור שחומם מראש לכ-200 מעלות לכ-18 דקות עד להזהבה.

עבור הכריך:
300 גר' גבינה לבנה אפשר לגוון עם גבינה שמנה 30% או בולגרית.
1 כיכר לחם טוב במשקל 600 גר'
שמן אלי אוליו 200 מ"ל שמן זית עם עשבי תיבול טריים – טימין, רוזמרין, אורגנו
10 שיני שום קצוצות
מלח, פלפל גרוס.
100 גר' עגבניות מיובשות
100 גר' פסטו

הרכבת הכריך:
פורסים את הלחם.
מורחים בצד אחד פסטו ובצד השני טפנד עגבניות.
מורחים בנדיבות את הגבינה.
מסדרים את הירקות הקלויים על הגבינה וסוגרים.
חותכים ל-2 ומגישים עם סלט בייבי מתובל בשמן זית ולימון.


מסעדת אלפרדו: פארק אזורים, אם המושבות 94, א.ת קריית אריה, פתח תקווה, טלפון: 03-9230643







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה