לביבות ארבעת הבצלים

חומרים: 2 בצל סגול בינוני2 בצל לבן בינוני4 בצלצלי שלוט1 כרישה2 ביצים שלמות¾ כוס קמחצרור קטן של תימין1 כף שמן זית1 כפית זרעי כוסברה טחונים1 כפית אגוז מוסקטמלח ופלפל לפי הטעםשמן לטיגוןאופן ההכנה: קוצצים דק את הכרישה (ללא הגבעולים), ומכניסים לטיגון בשמן זית עד לקבלת שקיפות.מוררים על פומפייה את כל הבצלים, ומכניסים לקערה גדולה ביחד עם הכרישה המטוגנת, עלי תימין קצוצים, הביצים וכל התבלינים. מערבבים ביסודיות, מוסיפים את הקמח, ומערבבים בשנית. יוצרים לביבות בעזרת ידיים רטובות ומכניסים לטיגון.מתחם אירועי שף "לוקא" (Luca)

חומרים:
2 בצל סגול בינוני
2 בצל לבן בינוני
4 בצלצלי שלוט
1 כרישה
2 ביצים שלמות
¾ כוס קמח
צרור קטן של תימין
1 כף שמן זית
1 כפית זרעי כוסברה טחונים
1 כפית אגוז מוסקט
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
קוצצים דק את הכרישה (ללא הגבעולים), ומכניסים לטיגון בשמן זית עד לקבלת שקיפות.
מוררים על פומפייה את כל הבצלים, ומכניסים לקערה גדולה ביחד עם הכרישה המטוגנת, עלי תימין קצוצים, הביצים וכל התבלינים.
מערבבים ביסודיות, מוסיפים את הקמח, ומערבבים בשנית.
יוצרים לביבות בעזרת ידיים רטובות ומכניסים לטיגון.

מתחם אירועי שף "לוקא" (Luca)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר