לביבות ארבעת הבצלים

 

חומרים:
2 בצל סגול בינוני
2 בצל לבן בינוני
4 בצלצלי שלוט
1 כרישה
2 ביצים שלמות
¾ כוס קמח
צרור קטן של תימין
1 כף שמן זית
1 כפית זרעי כוסברה טחונים
1 כפית אגוז מוסקט
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
קוצצים דק את הכרישה (ללא הגבעולים), ומכניסים לטיגון בשמן זית עד לקבלת שקיפות.
מוררים על פומפייה את כל הבצלים, ומכניסים לקערה גדולה ביחד עם הכרישה המטוגנת, עלי תימין קצוצים, הביצים וכל התבלינים.
מערבבים ביסודיות, מוסיפים את הקמח, ומערבבים בשנית.
יוצרים לביבות בעזרת ידיים רטובות ומכניסים לטיגון.

מתחם אירועי שף "לוקא" (Luca)






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה