לכ- 20 לביבות
החומרים:
1 ביצה טרופה מעט
1 קופסה תירס (420 גר')
200 גרם מחית חזה עוף
2 כפות כוסברה טרייה קצוצה
לתיבול: מעט פלפל לבן ואבקת מרק דגש
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
· מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים
· מכסים ומניחים לצינון במקרר למשך עשר דקות (אפשרי גם למשך הלילה)
· מחממים במחבת טיגון שמן בעומק 3 מ"מ
· באמצעות כף מניחים בתוך המחבת מהתערובת, מטגנים במשך 3 דקות או עד להזהבה, והופכים לצד שני. כך מסיימים את כל התערובת.
מגישים את הלביבות חמות.
בזמן הארוחה מוצע לטבול בסילאן מ"חצר כנרת" מעורבב ברוטב צ'ילי מתוק.