לביבות תפו"א בנגיעות משמש מושרה בברנדי

 

חומרים:
5 תפו"א בינוניים
100 גרם משמש יבש (חתוך לקוביות)
2 ביצים שלמות
½ כוס קמח
1 כוס ברנדי
½ כוס סוכר
¼ כפית ציפורן טחונה
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל לבן
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
מכניסים את המשמשים לקערה עם הברנדי והסוכר, מביאים לרתיחה ומקררים.
מגוררים על פומפייה את תפוחי האדמה, ומוסיפים את הביצים, הקמח, התבלינים והמשמשים שחתכנו לקוביות קטנות.
מערבבים הכול היטב
מחממים מחבת עם מעט שמן, ובעזרת כפות מחוררות יוצרים צורה ומכניסים את הלביבה – רצוי לטגן על להבה בינונית כך שיתבשל היטב גם במרכז.

מתחם אירועי שף "לוקא" (Luca)






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה