לביבות תפוחי אדמה ופטריות פורטבלו נוסח פרובנס

כמות ל- 12 לביבותמצרכים:5 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם1/2 בצל קלוף וחתוך לקוביות קטנות200 גרם פטריות פורטבלו חתוכות לקוביות4 כפות קמח2 ביצים4 קוביות עשבי תיבול לבישול צרפתי – דורותמלח ופלפל שחור1/4 כוס שמן זית לטיגון הלביבותאופן ההכנה:מקלפים את תפוחי האדמה.מגרדים את תפוחי האדמה בעזרת פומפיה לתוך קערה.מטגנים במחבת בינונית עם מעט שמן זית את הבצל ופטריות הפורטבלו עד לאידוי ומוסיפים לקערה.מוסיפים קמח, ביצים, קוביות עשבי תיבול לבישול צרפתי, מלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.מכניסים למקרר לחצי שעה.מוציאים מהמקרר ויוצרים לביבות מהתערובת.מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הלביבות כ-3 דקות מכל צד.מוציאים ומגישים.שף אמיר מרקוביץ' הוא היועץ הקולינרי של "דורות – מוצרי שום ותיבול" מידע נוסף על המוצרים ומתכונים נוספים באתר: www.dorot.co.il

כמות ל- 12 לביבות

מצרכים:
5 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם
1/2 בצל קלוף וחתוך לקוביות קטנות
200 גרם פטריות פורטבלו חתוכות לקוביות
4 כפות קמח
2 ביצים
4 קוביות עשבי תיבול לבישול צרפתי – דורות
מלח ופלפל שחור
1/4 כוס שמן זית לטיגון הלביבות

אופן ההכנה:
מקלפים את תפוחי האדמה.
מגרדים את תפוחי האדמה בעזרת פומפיה לתוך קערה.
מטגנים במחבת בינונית עם מעט שמן זית את הבצל ופטריות הפורטבלו עד לאידוי ומוסיפים לקערה.
מוסיפים קמח, ביצים, קוביות עשבי תיבול לבישול צרפתי, מלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מכניסים למקרר לחצי שעה.
מוציאים מהמקרר ויוצרים לביבות מהתערובת.
מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הלביבות כ-3 דקות מכל צד.
מוציאים ומגישים.

שף אמיר מרקוביץ' הוא היועץ הקולינרי של "דורות – מוצרי שום ותיבול"
מידע נוסף על המוצרים ומתכונים נוספים באתר:
www.dorot.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר