לביבות תפוחי אדמה ופטריות פורטבלו נוסח פרובנס

 

כמות ל- 12 לביבות

מצרכים:
5 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם
1/2 בצל קלוף וחתוך לקוביות קטנות
200 גרם פטריות פורטבלו חתוכות לקוביות
4 כפות קמח
2 ביצים
4 קוביות עשבי תיבול לבישול צרפתי – דורות
מלח ופלפל שחור
1/4 כוס שמן זית לטיגון הלביבות

אופן ההכנה:
מקלפים את תפוחי האדמה.
מגרדים את תפוחי האדמה בעזרת פומפיה לתוך קערה.
מטגנים במחבת בינונית עם מעט שמן זית את הבצל ופטריות הפורטבלו עד לאידוי ומוסיפים לקערה.
מוסיפים קמח, ביצים, קוביות עשבי תיבול לבישול צרפתי, מלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מכניסים למקרר לחצי שעה.
מוציאים מהמקרר ויוצרים לביבות מהתערובת.
מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הלביבות כ-3 דקות מכל צד.
מוציאים ומגישים.

שף אמיר מרקוביץ' הוא היועץ הקולינרי של "דורות – מוצרי שום ותיבול"
מידע נוסף על המוצרים ומתכונים נוספים באתר:
www.dorot.co.il






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה