לומדים ואוכלים בסדנת בשר של אל גאוצ'ו בהנחיית השף ניקי גרנר

רשת "אל גאוצ'ו" מזמינה את חובבי הבשר לסדנת בשרים בהנחיית שף הרשת, ניקי גרנר. הסדנא מאפשרת להכיר מקרוב את חלקי העגל והתאמת סוגי הבשר לאופני בישול שונים בדרך לנתח המושלם

רשת "אל גאוצ'ו" מזמינה את חובבי הבשר לסדנת בשרים בהנחיית שף הרשת, ניקי גרנר. הסדנא מאפשרת להכיר מקרוב את חלקי העגל והתאמת סוגי הבשר לאופני בישול שונים בדרך לנתח המושלם.

נושאי הסדנא: חלקי העגל והתאמת הבשר לגריל, סיר, תנור או לטחינה; הבדלים בין בשר טרי מיושן, קפוא, מעובד; רטבים ומרינדות; כלי עבודה; מתכונים; גרילים וסוגיהם.

הסדנא נמשכת כשעתיים וחצי וכוללת ארוחת ערב מלאה, כשבתפריט מיקס צ'וריסו , אמפנדה וקרפצ'ו, סלט ארגנטינאי, מיקס גריל הכולל אנטריקוט , סינטה, פרגית ואסאדו עגל חלב [כ-250 גר' לאדם], צ'יפס או תפוח אדמה אפוי, לחם הבית ורוטב צ'ימיצ'ורי, ולקינוח פלאן ריבת חלב
במהלך הארוחה מקבלים שתייה קלה וחמה חופשית וכוס יין.
משתתפי הסדנאות יקבלו קובץ מתכונים וחומר נלווה.

סדנות הבשר יתקיימו בתאריכים המופיעים בהמשך, בימים א' ו-ב' בשעה 20:00 ויימשכו כשעתיים וחצי לפחות.
מספר המקומות מוגבל, יש להירשם מראש בטל. שיחת חינם 1800-422-000
מינימום משתתפים לסדנה: 15 איש. מקסימום משתתפים לסדנה: 22 איש.
מחיר למשתתף יחיד: 269 ₪
ללקוחות לאומי כארד 229 ולחברי מועדון הקרניבורים של אל גאוצ'ו: 229 ₪ 

תאריכי הסדנאות :
24/10/10 יום א' הרצליה
25/10/10 יום ב' ראשל"צ [בד"ץ בית יוסף]
31/10/10 יום א' ירושלים [כשר]
01/11/10 יום ב' חיפה [כשר]
07/11/10 יום א' הרצליה
08/11/10 יום ב' ראשל"צ [בד"ץ בית יוסף]
14/11/10 יום א' אילת
במידה וסדנה תתמלא – סדנא נוספת תיפתח בתאריך חדש.

www.elgaucho.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר