לזניה פסטו מהירה להכנה בשלושה צבעים

מורידים את הכיסוי ואופים עוד 15 דקות או עד שהכל שחום ומבעבע. צילום אפיק גבאי
מתכון חגיגי של מותג מאסטר שף לארוחה חלבית בחג השבועות תוך קיצור הזמן הנדרש להכנת הרטבים בעזרת ממרחים איטלקיים מוכנים. נותר לסדר בתבנית ולאפות

חומרים לתבנית פיירקס מלבנית עמוקה

1 חבילת עלי לזניה

לרוטב ירוק

1 גביע (250 גרם) קוטג׳ 9% או ריקוטה

3 כפות פסטו איטלקי כמו של מאסטר שף

לרוטב אדום

3 כפות ממרח עגבניות מיובשות איטלקי כמו של מאסטר שף

1 קופסה עגבניות איטלקיות חתוכות דק

לרוטב לבן

3 גביעי (750 גרם) קוטג׳ 9% או ריקוטה

200 גרם מוצרלה מגוררת

100 גרם פרמזן מגוררת

לקישוט

6 עגבניות שרי פרוסות

6 עלי בזיליקום

צילום אפיק גבאי
צילום אפיק גבאי

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות.

מערבבים בקערה את חומרי הרוטב הירוק.

מערבבים בקערה את חומרי הרוטב האדום.

מערבבים בקערה את חומרי הרוטב הלבן.

משמנים תבנית, מניחים כף רוטב אדום ומפזרים בתחתית התבנית.

מניחים שכבה של עלי לזניה, רוטב ירוק, עלי לזניה, חצי מכמות הרוטב הלבן, עלי לזניה, הרוטב האדום, עלי לזניה ויתרת הרוטב הלבן.

מקשטים בעגבניות שרי פרוסות ובעלי בזיליקום.

מכסים ברדיד אלומיניום ואופים 30 דקות.

מורידים את הכיסוי ואופים עוד 15 דקות או עד שהכל שחום ומבעבע.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר