"לחם יין", חוגגת שש שנים ומצדיעה למנות האהובות שלה

"לחם יין", הביסטרו המוביל ביהוד, אשר הפך לא מכבר למוסד, חוגג שש שנים. ב"לחם יין" ניתן לקיים חברות ולתבל אותה באוכל טעים, מנחם, ואוהב, ובמקביל, מעודכן ומודרני. כזה שהכי כיף לאכול. "לחם יין" הינו בית מעוצב ומודרני לבילוי, שמהווה חלק מסגנון חיים.

לרגל חגיגות 6 שנים מגישים בלחם יין תפריט סתיו עם מיטב המנות האהובות, על פי בחירת הקהל: שניצל ענק ופירה – 49 ש"ח; פיתה דרוזית במילוי בשר טלה, חצילים וצנוברים ברוטב טחינה חם 31 ₪; המבורגר מתוצרת בית בלחמנייה וצ'יפס- 52 ₪. המנות בתפריט המיטב נבחרו על ידי הסועדים הקבועים, שחוזרים שוב ושוב לטעמים מצוינים ויחד עם זאת פשוטים, שעשויים ממיטב חומרי הגלם.

לדברי הבעלים, דגנית עמיחי ורונה פרדיס, לעובדת היותן נשים השפעה על הדיאלוג אותו הן מנהלות עם העיצוב, התפריט והאווירה: דיאלוג אישי, אמיתי, מתמשך ונטול מניירות. "אנחנו מציעות תפריט של אוכל שאנחנו אוהבות לאכול, באווירה שמצליחה לרגש אותנו כל פעם מחדש, ומקפידות עד הפרח האחרון והחיוך של המלצרית. ברור לנו שהלקוח בה לצרוך חוויה רגשית וחושית, שמתחילה ברגע שהוא מחליט לצאת מהבית ומסתיימת בחיוך גדול. כל זה "לחם יין".

לחם יין הנו בית קפה מסעדה, הממוקם בקומת הקרקע של בית אפריקה ישראל בשכונת קרית סביונים שביהוד. המקום שייך לדגנית עמיחי, מפיקה ואשת תקשורת ולרונה פרדיס, מעצבת פנים בהכשרתה. השתיים נפגשו ב"תיווך" גן הילדים של ילדיהן, והחליטו להגשים חלום ולפתוח ביסטרו, וגם להוכיח שנשים צעירות יכולות לפתח עסק משגשג לצד ההורות.

מלבד תפריט הערב המגוון, מציעים בלחם יין ארוחות בוקר עשירות בין השעות 12:00 – 8:00 ובימי שישי עד השעה 13:00. ארוחה עסקית מוגשת בימים ראשון עד חמישי בין השעות 12:00-18:00 – בשעות הצהריים רצוי להזמין מקום מראש. המקום מציע גם תפריט עשיר של אלכוהול הכולל יינות, קוקטיילים ובירה מהחבית. מלבד אוכל טוב המקום מציע לסועדים איזור אינטרנט אלחוטי.

לחם יין
דרך החורש 4, קריית סביונים, יהוד
טלפון: 03-6321793/4
ימים ושעות פתיחה: א'-ה' 08:00-01:00
ו'- 08:00-15:30






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה