לילה חי מאוד 13.1: מסעדת תשרין, חוות דרך התבלינים, ואלוף הקוקטיילים

ביום חמישי 13.1.11 התוכנית "לילה חי מאוד" משודרת אחרי יומן חצות ברשת ב'. בידור, מוסיקה, תיאטרון, מיסטיקה, גסטרונומיה, טיולים, תרבות פנאי, החיים הטובים וכל מה שאפשר, הדברים שיכולים לשמח את הלב והנשמה, בקיצור הדברים הכי לא חשובים בעולם.

ב"לילה חי מאוד" השבוע:
עידן חביב
– לקראת אלבום בכורה עם גלעד שמואלי. עידן, קצין בשייטת 13, בוגר הישרדות איי הפנינה. לאחר שנתיים יצא סינגל הבכורה "אצבעות דקות".עידן – גיטרה אקוסטית ושירה, גלעד שמואלי – פסנתר ,שירה וכלי הקשה, אריאל טוכמן – גיטרה חשמלית.
דובל'ה רייזר.
שיר ביטון
– לקראת אלבום חדש. שיר,שהגיעה למקום השלישי בכוכב נולד 3 ב- 2005, עובדת כמורה לפיתוח קול ומופיעה ברחבי הארץ במסגרות שונות. האלבום משלב פופ ורוק ישראלי, ונגיעות של מוסיקה פרסית (מהבית).
הבוסתנאי אברהם חסידים – מבוסתן הכרמל, שלמעלה מ- 20 שנה מטפח בוסתן גדול ועשיר המאכלס, בין הכרמל לים, 110 סוגי עצי פרי מרחבי העולם, עצים עם שמות שגורמים לצחוק, ופירות שמעלים חיוך. אברהם, מומחה לגידולי בננות וחבר קיבוץ מעגן מיכאל, הפך חלום למציאות.
השף ג'ול שלופה – לקראת "שבוע טעמים בעמקים". ג'ול, בוגר אוניברסיטת חיפה בסטטיסטיקה ומדעי המדינה, התאהב במקצוע הטבחות, ולאחר השתלמויות ולימודים במקצוע הוא מזה 6 שנים שף מסעדת "תשרין" בנצרת – מטבח פיוז'ן שמשלב בין אוכל מסורתי ים תיכוני למנות ממטבחים ברחבי העולם.
אבי ציטרשפילר – מחוות דרך התבלינים שבבית לחם הגלילית, חווה חקלאית לגידול תבלינים וצמחי מרפא, עם למעלה מ- 500 תבלינים ותערובות מהארץ ומהעולם – לקראת ט"ו בשבט. סיורים, הדרכות, טיפים,שיטות בישול חדשות וטעמים חדשים.
רוני מרגלית – עורכת גיליון מטרופוליס באזל. על העיר באזל בשוויץ, הרצל ועוד.
משה פלד – ממוזיאון המרציפן בכפר תבור: תערוכה של פיסול במרציפן מאגדות הילדים "הכרם הקסום".
גלעד לבנת – זוכה תחרות הברמנים של פינלנדיה בהכנת קוקטיילים.
שמוליק וולברג – יועץ האלכוהול והיין.
תומר סגיס.
עמיקם ריקלין.

וכרגיל שאול מייזליש, ג'ו קוט, אביהו שפירא, ועוד חברים ואורחים.
תגובות, הצעות, רעיונות והערות אפשר לשלוח גם בזמן השידור לאימייל [email protected]

אפשר להאזין לתוכנית באתר האינטרנט של רשת ב' בשידור חי וגם כל השבוע, הקלקה כפולה על "תוכניות מוקלטות כבקשתך" ו"לילה חי מאוד".






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה