מאסטר שף-גרסת הבלוגר של סוגת: תחרות בשלני הרשת

חברת סוגת יוצאת בפעילות בפייסבוק – תחרות בישול בקרב בלוגרים מובילים בתחום הקולינריה.
במסגרת התחרות, 12 בלוגרים יקבלו מסוגת ממגוון המוצרים של החברה, כמו אורז, קטניות, מוצרי קטגוריית "מהשדה לשולחן ב- 10 דקות" (סדרת מוצרים המורכבת מתערובות של קטניות, אורז ודגנים להכנה קלה ומהירה של עד 10 דקות).

הבלוגרים יידרשו להרכיב ארוחה שלמה: מנה ראשונה, עיקרית וקינוח ממוצרי סוגת. שלושת הבלוגרים שיזכו בהכי הרבה Like! מהגולשים יעלו לשלב הגמר שיערך ב- 4chef, שם יציגו את מנת הדגל שלהם ויתמודדו על הפרס הגדול: סדנת בישול בפריז בבית הספר Les coulisses du Chef – Atelier de cuisine.

הפעילות תימשך 6 שבועות ותנוהל ע"י פובליסיס אידיאולוג'יק מקבוצת פובליסיס ישראל.

עם פתיחת התחרות המיוחדת תציג חברת סוגת, בדף התחרות בפייסבוק את פרטיהם של 8 הבלוגרים אשר נבחרו מראש על ידי צוות סוגת להשתתף בתחרות. בשלב הראשון יוכלו בלוגרים נוספים להצטרף לתחרות, לאחר שיציגו בעמוד הפייסבוק למה כדאי לגולשים לבחור בהם. ארבעה הבלוגרים שיקבלו הכי הרבה Like! יכנסו לתחרות.

בתחרות אשר תימשך שישה שבועות, יצטרכו 12 הבלוגרים הסופיים שנבחרו להכין ארוחה שלמה המורכבת ממנה ראשונה, עיקרית וקינוח ממגוון מוצרי סוגת.כל שבוע יעלו עם מתכון וצילומים באתר האישי שלהם ובעמוד התחרות של סוגת. השלושה אשר יקבלו את הציון הגבוה ביותר המורכב מבחירת הגולשים וציון השופטים יעלו לגמר.

בגמר הגדול שייערך בסוף פברואר ב-4chef בתל אביב יידרשו שלושת הפיינליסטים להכין את מנת הדגל שלהם, אותה יציגו לחבר השופטים: יו"ר ומנכ"ל סוגת דיוויד פרנקלין, משנה למנכ"ל סוגת ג'יל גמון, השף עומר מילר ממסעדת "חדר האוכל", ואורלי פלאי-ברונשטיין – העורכת הגסטרונומית של מגזין "על השולחן".
הבלוגר שיזכה במקום הראשון יזכה בסדנת בישול צרפתי בביה"ס לבישול, כולל טיסה ו-3 לילות במלון במרכז פריז, המקום השני יזכה בסוף שבוע זוגי בצימר, והמקום השלישי יזכה בטיפול זוגי בספא.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה