מבשלים בוז'ולה בבנדי

"בנדי" רסטו בר בקיסריה החליט לחגוג את עונת הבוז'ולה, ומכין מיין צעיר זה שנחנך הלילה בחצות, מטעמים לארוחת ערב במשך כל שבוע החגיגות.

ה"בנדי" חוגג את הבוז'ולה בשבוע שלם של חגיגות בוז'ולה. הקהל ילגום ג'וניור של "תשבי" לצד ארוחת בוז'ולה מאת השף הארגנטינאי מקצוען הבשר דריו פילסטין.
הארוחה מתבססת על שילוב של יין צעיר ומנות מהמטבח הקלאסי.
בתפריט הארוחה  מבחר של מנות ראשונות עיקריות וקינוח. התפריט יורכב מפיקס פרייס של 89 או 129 ש"ח (תלוי במנה העיקרית).

התפריט :
מנות ראשונות לבחירה:
מרק מילנז/ מרק קרם ארטישוק / כנפיים ברוטב בוז'ולה, מוס שרימפס, טאקוס אנטריקוט במשרה בוזולה
מנת ביניים:
אספרסו סרטנים
מנות עיקריות לבחירה – 89 ₪ (פיקס פרייס לכל הארוחה):
שוקרוט – קדירת כרוב כבוש בייםן בוז'ולה עם נקניקיות ובשרים מעושנים
קורדון בלו – חזה עוף ממולא בחרדל דיז'ון חזה אווז מעושן מוגש ברוטב בוזולה
בף בורגיניון ברוטב בוזולה על מצע פירה אפונה
מנות עיקריות לבחירה – 129 ₪ (פיקס פרייס לכל הארוחה):
קונפי שוק אווז ברוטב בוזולה הדרים
ספריבס עגל חלב
פילה מיניון ממולא בבשרים מעושנים ורוטב יין אדום
קינוח :
קסם השוקולד – טרין שוקולד בשלושה טעמים

BANDY RESTO BAR
פארק תעשיה דרומי, קיסריה
טל. 04-6372460






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה