מג'דרה בורגול

מרכיבים לארבעה סועדים1 בצל חתוך לקוביות קטנות1 כף שמן זית1 כוס עדשים שחורים1.5 ליטר מים רותחים2 כפיות מלח1 כפית פלפל שחור טחון2 כוסות בורגול יבש אופן הכנהמטגנים את הבצל עם שמן זית בסיר. לאחר שהבצל מתרכך מוסיפים את העדשים השחורים עם 1 ליטר מים רותחים, מבשלים עד לריכוך העדשים. לאחר שהעדשים מתרככים מתבלים במלח ופלפל. לאחר מכן מכבים את האש ומוסיפים את הבורגול עם חצי ליטר מים רותחים. מערבבים, מכסים וממתינים כ-15 דקות עד שהתבשיל מוכן.

מרכיבים לארבעה סועדים
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
1 כף שמן זית
1 כוס עדשים שחורים
1.5 ליטר מים רותחים
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור טחון
2 כוסות בורגול יבש

אופן הכנה
מטגנים את הבצל עם שמן זית בסיר.

לאחר שהבצל מתרכך מוסיפים את העדשים השחורים עם 1 ליטר מים רותחים, מבשלים עד לריכוך העדשים.

לאחר שהעדשים מתרככים מתבלים במלח ופלפל.

לאחר מכן מכבים את האש ומוסיפים את הבורגול עם חצי ליטר מים רותחים.

מערבבים, מכסים וממתינים כ-15 דקות עד שהתבשיל מוכן.





כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר