מרכיבים לארבעה סועדים
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
1 כף שמן זית
1 כוס עדשים שחורים
1.5 ליטר מים רותחים
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור טחון
2 כוסות בורגול יבש
אופן הכנה
מטגנים את הבצל עם שמן זית בסיר.
לאחר שהבצל מתרכך מוסיפים את העדשים השחורים עם 1 ליטר מים רותחים, מבשלים עד לריכוך העדשים.
לאחר שהעדשים מתרככים מתבלים במלח ופלפל.
לאחר מכן מכבים את האש ומוסיפים את הבורגול עם חצי ליטר מים רותחים.
מערבבים, מכסים וממתינים כ-15 דקות עד שהתבשיל מוכן.