מדליון פילה בקר בגריל ו"שניצל" כף בקר טרי

 

מתכון ל-6 סועדים

חומרים:
פילה סטייק במשקל 150 ג"ר היחידה 6 יח'
"שניצל" כף במשקל 100 ג"ר היחידה 6 יח'
קמח 3 כפות
ביצים טרופות 2 יח'
פירורי לחם 1 כוס
מלח, פלפל
שמן לטיגון
גרעיני חומוס מושרים 200 ג"ר
לוביה טרייה 300 ג"ר
דלעת נקייה וחתוכה לקוביות בינוניות ½ ק"ג
דבש ½ כוס
מקל קינמון 1 יח'
שמן זית ½ כוס

אופן ההכנה:
מתבלים ומצפים את השניצלים בקמח, ביצים פירורי לחם – ושומרים בצד.
(ניתן למרוח את השניצל במעט חרדל לפני הציפוי).
מבשלים את החומוס עד לריכוך. מתבלים במלח ופלפל.
מבשלים את הלוביה במי מלח כ-20 דקות עד לריכוך, ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים בתבנית את קוביות הדלעת. מתבלים בדבש, מקל קינמון, שמן זית, מלח, פלפל – ואופים.
בתנור כ-30 דקות ב-180 מעלות עד לריכוך הדלעת.
מניחים את הסטייקים על גבי גריל חם, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
מטגנים במקביל את ה"שניצלים" בשמן חם עד לקבלת צבע זהוב.
מחממים את כל התוספות למנה ומגישים לצד הסטייק וה"שניצל".






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה