מדריך רוגוב ליינות ישראל 2007 ייצא לשוק בסוף ספטמבר

דניאל רוגוב, מבקר המסעדות והיינות מס’ 1 בישראל, אינו מתעייף, ובסוף חודש ספטמבר תצא לשוק בהוצאת “טובי הוצאה לאור”
מהדורת 2007 של מדריך רוגוב ליינות ישראל. אין ספק שמדובר במדריך המקיף ביותר של יינות ויקבים ישראליים, הרואה אור זו השנה השלישית ברציפות.

רוגוב אומר כי במהלך שני העשורים האחרונים עברה תעשיית היין הישראלית מהפך. עשרות יקבים חדשים הוקמו ואיכות היינות השתפרה לעין ערוך. כיום פועלים בישראל מעל למאה ועשרים יקבים (ויש האומרים למעלה ממאתיים) המייצרים אלפי יינות כל שנה. יינות ישראליים זוכים בהכרה בינלאומית הולכת וגדלה ותופסים מקום של כבוד במפת היין העולמית.

מדריך רוגוב ליינות ישראל כולל:
* ההיסטוריה של תעשיית היין בישראל מהזמן העתיק ועד ימינו.
* אזורי היינות וזני הענבים.
* ביקורות של כ-1,800 יינות, כולל דירוג ומועדי שתייה של כל היינות המצויים בשוק, או העומדים לצאת לשוק בתשעה החודשים הקרובים.
* עדכונים אחרונים לגבי כל היקבים.
* דירוג בצירי העשור הקודם.
* זיהוי יינות כשרים בליווי הסבר מה הופך יין לכשר.
* מילון מונחים.

החידושים במדריך 2007:
1. סקירה של 20 יקבים חדשים.
2. ביקורות של למעלה מ-500 יינות חדשים.
3. פרק מיוחד המוקדש ליינות קינוח.
4. פרק מורחב בנושא טעימות יין. לפרק זה מצורף טופס (המופיע גם באתר האינטרנט www.tobypress.com/rogov) שבעזרתו ניתן לדרג את היין.

המדריך יופץ לחנויות ב-28 בספטמבר בעת ובעונה אחת בישראל, לונדון, ניו-יורק, וושינגטון, לוס אנג’לס ועוד.

על המחבר:
דניאל רוגוב הוא מבקר היינות המשפיע ביותר בישראל. הוא כותב טורי ביקורת שבועיים על יין ומסעדות בעיתון “הארץ”, ולוקח חלק באופן קבוע בשני מדריכי יין יוקרתיים – מדריך הכיס ליינות של יו ג’ונסון, ודו”ח היינות של תום סטיבנסון.
ניתן לגלוש לאתר היין והאוכל שלו www.tobypress.com/rogov


המדריך מופיע באנגלית בלבד
פורמט של מהדורת כיס בכריכה קשה
מספר עמודים: 409
מחיר: 99 שקלים







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה