מוזלי

ל- 4 סועדים חומרים:1.5 כוסות שיבולת שועל כף שקדים פרוסיםכף גרעיני חמנייהכף גרעיני דלעת2 כפות פרג2 כפות שומשום2 כפות זרעי פישתן2 כפות קוקוס2 כפות שמן תירס3 כפות דבש½ כפית תמצית ונילאופן ההכנה:לערבב את כל החומרים ולקלות בחום של 120 מעלות למשך רבע שעה (לערבב מדי פעם). כשמתקרר, להוסיף מעט פירות יבשים חתוכים.אופן ההגשה: לצקת ¾ כוס יוגורט לכל מנה. על היוגורט להוסיף חופן גרנולה שהכנו.ניתן להוסיף פירות עונתיים טריים חתוכים, ודבש לאוהבי המתוק.

ל- 4 סועדים

חומרים:
1.5 כוסות שיבולת שועל
כף שקדים פרוסים
כף גרעיני חמנייה
כף גרעיני דלעת
2 כפות פרג
2 כפות שומשום
2 כפות זרעי פישתן
2 כפות קוקוס
2 כפות שמן תירס
3 כפות דבש
½ כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים ולקלות בחום של 120 מעלות למשך רבע שעה (לערבב מדי פעם).
כשמתקרר, להוסיף מעט פירות יבשים חתוכים.

אופן ההגשה:
לצקת ¾ כוס יוגורט לכל מנה. על היוגורט להוסיף חופן גרנולה שהכנו.
ניתן להוסיף פירות עונתיים טריים חתוכים, ודבש לאוהבי המתוק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר