מנות חדשות במסעדת קם סון

מסעדת קם סון, האסיאתית בהוד השרון, משיקה בימים אלו מנות חדשות, שיצר במיוחד עבורה השף טל זאבי. התפריט האסיאתי, המשלב בין מאכליהם של תרבויות סין, תאילנד ויפן, עבר רענון יצירתי בכל ההיבטים. טל זאבי (לשעבר אלומה) עושה שימוש בחומרים וברעיונות תוך ריכוז התמחותו בתפריט.

להלן הצצה למנות החדשות
פטריות פורטבלו במרינדדה אסייאתית (37 שקל) ; טאטאקי פילה עגל (62 שקל) ; רצועות פילה סלמון מטוגנות בפנקו (37 שקל) ; צלעות טלה ברוטב טריאקי (89 שקל).

בנוסף, מנות הדגל ממשיכות להיות מוגשות: סטא פרגיות בדבש ומייפל (49 שקל) ; עוף בלימון בציפוי בצק פריך (45 שקל) ; עוף בסלסלה וקשיו פיקנטי (47 שקל) ; קומבינציית השף (75 שקל).

ספיישל עסקיות
מסעדת קם סון מציעה 6 תפריטים עסקיים לסועד, בכל תפריט, הבחירה רחבה: מרק (ירקות/ וון-טון/ חמוץ-חריף/ תירס), מנת ביניים לבחירה (עוף/ בקר/ אווז), מנה עיקרית לבחירה: (קומבינציית סושי/ ברווז/ עוף בקר/ קלאמרי/ מושט), תוספת (סלט סיני/ אורז מאודה/ אטריות הבית) וכמובן, קינוח או שתייה חמה לבחירה.

המחירים נעים בין 49 – 75 שקל.

קם סון נפתחה בהוד השרון לפני כ-18 שנה על ידי יורם וטלי רוגי, ובצעדיה הראשונים שימשה כמסעדה סינית, בהמשך הרחיבה את התפריט גם למנות תאילנדיות. לפני כארבע שנים, נוספו לתפריט מנות יפניות. לצד המנות העשירות והמגוונות, מסעדת קם סון מציעה ללקוחותיה תכנים אסיאתים ותחגוג בעוד כחודשיים "פסטיבל תאילנדי" בשיתוף שגרירות תאילנד בישראל.

קם סון
דרך השרון 95 , הוד השרון
טלפון: 09-7409448/9
שעות פתיחה: א'-שבת, 12:00-24:00







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה