מסעדת אנג'ליקה – פיין גריל

התפריט בנוי מ- 11 מנות ראשונות ו- 10 עיקריות ובנוסף מסטייקים במשקל. לקינוח – מבחר טארטים וסלט פירות ברוטב שמפניה. בבניית התפריט צמד השפים שם דגש על עונתיות ושימוש בחומרי גלם מקומיים. המנות רובן נעשות על הגריל

מסעדת אנג'ליקה – פיין גריל אשר נפתחה בירושלים, היא מסעדת שף כשרה עונתית, המשלבת נגיעות גריל. המסעדה נפתחה על ידי השותפים מרקוס גרשקוביץ' והשף ארז מרגי, אשר גם יהיה השף במקום.

 

התפריט בנוי מ- 11 מנות ראשונות ו- 10 עיקריות ובנוסף מסטייקים במשקל הכוללים: אנטריקוט, סינטה וראמפ סטייק. לקינוח – מבחר טארטים וסלט פירות ברוטב שמפניה. בבניית התפריט צמד השפים שם דגש על עונתיות ושימוש בחומרי גלם מקומיים. המנות רובן נעשות על הגריל.

את המקום עיצב שחר בן עמרם, אשר עיצב מספר מקומות בילוי ירושלמיים כמו בר הצ'קרה החדש, בר החבצלת, וגוטהם.

 

מתוך התפריט:

מנת ראשונות
סלט פנצנלה – סרדינים כבושים בחומץ שמפניה, זעפרן וקונסומה עגבניות
כבד עגל חלב עם תאנים שחורות מבושלות בפורט לבן, טוסט אגוזי לוז וחומץ בלסמי מיושן
רביולי לחי עגל, בצלים ירוקים בגריל וקונסומה בקר
גספאצ'ו של עגבניות, שקדים לבנים וגרניטה של ארוגולה ושמן זית

מנות עיקריות
דג ים, קוביות לחם קלוי, איולי ורוטב בויאבז
קונפי שוק אווז, תפוחי עץ, ערמונים ברוטב סיידר תפוחים בתוספת של פירה תפו"א
פילה בקר, קציצת תפו"א והולנדייז, טבעת בצל וגרגר נחלים

ניוקי מושחם, עגבניות צלויות, פטריות פורטבלו, שום קונפי ובייבי בוקצ'וי

 

אנג'ליקה – פיין גריל

רחוב ש"ץ 7 ירושלים

טל. 02-6230056

א'-ה' 18:00 – 23:00

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר