מסעדת פרידה קאלו חוגגת ביוני יומולדת שלוש במשך שלושה ימים

במשך שלושה ימים, בתאריכים 20 ,21, 22 ביוני, יציינו השף יואב בלימן וצוות מסעדת פרידה קאלו, שלוש שנים של מטבח לטיני-ים תיכונית, עם ארוחה של שלוש מנות וקינוח מתפריט יום ההולדת ב-123 ש"ח

במשך שלושה ימים, בתאריכים 20 ,21, 22 ביוני, יציינו השף יואב בלימן וצוות מסעדת פרידה קאלו, שלוש שנים של מטבח לטיני-ים תיכונית, עם ארוחה של שלוש מנות וקינוח מתפריט יום ההולדת ב-123 ש"ח.
בסימן יום ההולדת יתארחו שלושה ברמנים מובילים במסעדה: ליבי מיכאל, עמית גלעד, מוש בודניק, ושלושה צ'ייסרים יימכרו ב-33 ש"ח.

בתפריט: מנת יום ההולדת: קדאיף וחציל קדאיף ממולא גבינת עיזים ופלפל קלוי, מונח על בשר חציל באש, עגבניות קצוצות, שמן זית וזעתר + שתי מנות ראשונות לבחירה + קינוח.

צומח
קרפצ'יו פרובנסל – קונפי עגבנייה מוגש בסגנון קרפצ'יו, לבנה עיזים, קרוטונים פריכים ועלי זעתר טריים
ניוקי אספרגוס – ניוקי תפ"א, אספרגוס, שעועית ירוקה, קולפניות מנצ'גו וקציפת פרמז'אן
ים
פלטו דה מריסקוס – קלמרי שרימפס ונתחי בורי צרובים במחבת על קרם כרובית בקציפת גבינות צאן
סביצ'ה גווקמולה – נתחי בורי כבושים למחצה וסלט אבוקדו מכסיקני בליווי נאצ'וס
בוריטו סרטנים – בוריטו במילוי בשר סרטנים, קרם כרישה, פטריות ועלי תרד לצד קונפי עגבניות

בשר
הקרפצ'יו שלנו – פרוסות סינטה בכבישה קלה ומעל עגבניות פרובנסל בצלצלי שאלוט כבושים וקרנצ'י פרמז'ן
מרוקאי לטיני – נקניקיות צ'וריסו ומרגז, פלפלים בצל ועגבניות בכוסברה וצ'יפוטלה
טרטר פילה – בקר פילה בקר קצוץ בסכין בשילוב של ג'ינג'ר ובלסמי מתקתק, בליווי מרק אפרסקים צונן

האחרונות של פרידה קאלו
קלפוטי דובדבן ופיסטוק – קרם פיסטוק, דובדבני אמרנה, נקטרינה טרייה וקרמבל וניל
קרם קטלן – שרוף בסוכר ומעל סלט פירות בוניל ומקפא אשכוליות קמפרי
רול בננות וברנדי – בננות מזוגגות עם ברנדי ודבש מגולגלות בטורטייה מתוקה.

פרידה קאלו
רח' לילינבלום 43 תל אביב
טל. 03-566048

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר