במשך שלושה ימים, בתאריכים 20 ,21, 22 ביוני, יציינו השף יואב בלימן וצוות מסעדת פרידה קאלו, שלוש שנים של מטבח לטיני-ים תיכונית, עם ארוחה של שלוש מנות וקינוח מתפריט יום ההולדת ב-123 ש"ח.
בסימן יום ההולדת יתארחו שלושה ברמנים מובילים במסעדה: ליבי מיכאל, עמית גלעד, מוש בודניק, ושלושה צ'ייסרים יימכרו ב-33 ש"ח.
בתפריט: מנת יום ההולדת: קדאיף וחציל קדאיף ממולא גבינת עיזים ופלפל קלוי, מונח על בשר חציל באש, עגבניות קצוצות, שמן זית וזעתר + שתי מנות ראשונות לבחירה + קינוח.
צומח
קרפצ'יו פרובנסל – קונפי עגבנייה מוגש בסגנון קרפצ'יו, לבנה עיזים, קרוטונים פריכים ועלי זעתר טריים
ניוקי אספרגוס – ניוקי תפ"א, אספרגוס, שעועית ירוקה, קולפניות מנצ'גו וקציפת פרמז'אן
ים
פלטו דה מריסקוס – קלמרי שרימפס ונתחי בורי צרובים במחבת על קרם כרובית בקציפת גבינות צאן
סביצ'ה גווקמולה – נתחי בורי כבושים למחצה וסלט אבוקדו מכסיקני בליווי נאצ'וס
בוריטו סרטנים – בוריטו במילוי בשר סרטנים, קרם כרישה, פטריות ועלי תרד לצד קונפי עגבניות
בשר
הקרפצ'יו שלנו – פרוסות סינטה בכבישה קלה ומעל עגבניות פרובנסל בצלצלי שאלוט כבושים וקרנצ'י פרמז'ן
מרוקאי לטיני – נקניקיות צ'וריסו ומרגז, פלפלים בצל ועגבניות בכוסברה וצ'יפוטלה
טרטר פילה – בקר פילה בקר קצוץ בסכין בשילוב של ג'ינג'ר ובלסמי מתקתק, בליווי מרק אפרסקים צונן
האחרונות של פרידה קאלו
קלפוטי דובדבן ופיסטוק – קרם פיסטוק, דובדבני אמרנה, נקטרינה טרייה וקרמבל וניל
קרם קטלן – שרוף בסוכר ומעל סלט פירות בוניל ומקפא אשכוליות קמפרי
רול בננות וברנדי – בננות מזוגגות עם ברנדי ודבש מגולגלות בטורטייה מתוקה.
פרידה קאלו
רח' לילינבלום 43 תל אביב
טל. 03-566048