מקום חדש: Pasta Mia Frutti di Mare

פסטה מיאה מתרחבת עם מסעדת קונספט חדשה המתמחה בפירות ים
בימים אלה, משיקה פסטה מיאה מסעדת קונספט חדשה (במקום בו שכנה עד לא מכבר מסעדת פסטה נובה) המבוססת על פירות ים ודגים. המסעדה מצטרפת לשתי המסעדות פסטה מיאה בשרים (וילסון 10) ופסטה מיאה חלבי (רמת החייל).

המסעדה החדשה מציעה חוויית אירוח איטלקית ביתית, החל מעיצוב איטלקי המשרה אווירה אינטימית ורומנטית וכלה בפסטות (תוצרת עצמית) מבוססות פירות ים ודגים.

בכל יום תציע המסעדה 6-8 סוגים של פסטות טריות מתחלפות תוצרת עצמית (מתוך קרוב ל-400 סוגים סה”כ) ו-9 סוגי רטבים מתחלפים שונים כמו רטבים קלאסיים -על בסיס עגבניות ובסיס שמנת, וגם רטבים כמו פומדרו שרי- עגבניות שרי, עגבניות תמר, שמן זית ושום, רוטב פסטו בזיליקום- שמן זית, צנוברים, גבינת פקורינו ופרמג’ינו ועוד ועוד. התפריט שיוצע בשעות צהריים יתחלף בשעות הערב וגם הוא יציע מבחר פסטות ורטבים מתחלפים לבחירה.

בנוסף לפסטות יוצעו במקום קרוב לעשרה סוגי רביולי מתחלפים כמו רביולי תרד, רביולי בטטה דלעת וגרעיני חמניות, רביולי גבינה כחולה ואגסים ועוד. מבחר סוגי ניוקי כמו ניוקי בטטה ודלעת, ניוקי תפוחי אדמה ריקוטה ורוקט ועוד.

בנוסף, יוצעו במסעדה מבחר ראשונות איטלקיות קלאסיות כמו קרוסטיני חצילים וגבינת פטה, פיור די זוקיני – פרחי קישואים ממולאים בגבינת עזים, ריקוטה ובזיליקום, שרימפס ברוטב מרטיני, סלט ופירות ים ועוד. קינוחים איטלקיים תוצרת בית כמו עוגת אגסים ברוטב וניל, בוקיני-קרמבו איטלקי ועוד. לצד תפריט האוכל מציעה פסטה מיאה -פירות ים, תפריט יינות איטלקי עשיר.

על העשייה חתום השף יהונתן דניאל, בעל ניסיון קולינארי עשיר של למעלה מ-10 שנים במטבחים במסעדות שונות בארץ (לחם ארז, ברסארי, התמחות בדגים ובפירות ים בקלואליס ובשנתיים האחרונות בפסטה מיאה בווילסון 10 בתל אביב). חומרי הגלם במסעדה מיובאים בחלקם ביבוא אישי מאיטליה כמו קמח דורם וגבינות. את גבינת הריקוטה (שלא ניתן לייבא בגלל הצורך בטריות) מייצרת המסעדה בעצמה.

המסעדה פתוחה בכל ימות השבוע משעה 12:00 עד חצות, והיא מכילה 50 מקומות ישיבה.

Pasta Mia Frutti Di Mare – מסעדה איטלקית
רחוב יהודה הלוי 52, תל אביב
7 ימים, 12:00 – 24:00, 03-5669967






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה