מרק מינסטרונה חציל וגבינת ברי

מרכיבים:1 קילו עדשים כתומות גבעולי סלרי אמריקאיפלפלים צבעונייםתפוח אדמהבצלקישואים2 שורשי סלרי2 שורשי פטרוזיליהחצילגבינת ברי או רוקפוראופן ההכנה:לשטוף היטב את העדשים.לצלות בסיר עם שמן זית את השורש פטרוזיליה והשורש סלרי, לאחר שקצצנו אותם לקוביות קטנות.להוסיף את הגזר, מקלות הסלרי, תפוח האדמה והפלפלים.לאחר שכל הירקות נצלו קלות יש להוסיף כ- 4 ליטר מים.לאחר רתיחה יש להוסיף את העדשים הכתומות. לאחר רתיחה נוספת יש לבשל את המרק כשעתיים על אש נמוכה.במהלך הבישול לתבל בכף מלח, כף פלפל שחור, כפית כמון וכפית פפריקה מעושנת.לחתוך חציל לטבעות קטנות. לשמן בשמן זית ושום ולצלות בתנור למשך 10 דקות.הגשה:לפני ההגשה יש להניח גבינת ברי/רוקפור על פרוסת החציל ולצלות בתנור ל- 3 דקות.על כל צלחת מרק להניח פרוסת חציל עם הגבינה ולהגיש. "קפה רינגלבלום"- מסעדה חלבית (כשרה למהדרין) הממוקמת בלב שכונה ד' בבאר שבע, ומעסיקה 'נוער בסיכון' תושבי השכונה.

מרכיבים:
1 קילו עדשים כתומות
גבעולי סלרי אמריקאי
פלפלים צבעוניים
תפוח אדמה
בצל
קישואים
2 שורשי סלרי
2 שורשי פטרוזיליה
חציל
גבינת ברי או רוקפור

אופן ההכנה:
לשטוף היטב את העדשים.
לצלות בסיר עם שמן זית את השורש פטרוזיליה והשורש סלרי, לאחר שקצצנו אותם לקוביות קטנות.
להוסיף את הגזר, מקלות הסלרי, תפוח האדמה והפלפלים.
לאחר שכל הירקות נצלו קלות יש להוסיף כ- 4 ליטר מים.
לאחר רתיחה יש להוסיף את העדשים הכתומות.
לאחר רתיחה נוספת יש לבשל את המרק כשעתיים על אש נמוכה.
במהלך הבישול לתבל בכף מלח, כף פלפל שחור, כפית כמון וכפית פפריקה מעושנת.
לחתוך חציל לטבעות קטנות. לשמן בשמן זית ושום ולצלות בתנור למשך 10 דקות.

הגשה:
לפני ההגשה יש להניח גבינת ברי/רוקפור על פרוסת החציל ולצלות בתנור ל- 3 דקות.
על כל צלחת מרק להניח פרוסת חציל עם הגבינה ולהגיש.

"קפה רינגלבלום"- מסעדה חלבית (כשרה למהדרין) הממוקמת בלב שכונה ד' בבאר שבע, ומעסיקה 'נוער בסיכון' תושבי השכונה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר