מרק עוף וירקות עם פסטה כוכבים סטלינה

תרופת סבתא העתיקה ביותר לחיזוק מערכת החיסונית בחורף היא מרק עוף. מותג ברילה מציע מתכון למרק עוף וירקות טעים שגם הילדים וגם המבוגרים אוהבים

בסיר עמוק מניחים כף שמן זית, כפית שמיר קצוץ , סלרי קצוץ דק, בצל מגורר וקוביות עוף
בסיר עמוק מניחים כף שמן זית, כפית שמיר קצוץ , סלרי קצוץ דק, בצל מגורר וקוביות עוף

רכיבים

½ חבילת פסטה כוכבים

2 גזרים רחבים

2 קישואים או זוקיני גדולים

1  גבעול סלרי קצוץ

200  גרם קוביות חזה עוף

2  גבעולי שמיר קצוץ

1  גמבה אדומה

1  כוס פרחי כרובית קטנים

1  בצל מגורר

1 כפית מלח

½ כפית כורכום

1 כף שמן זית

אופן ההכנה

חותכים את הגזרים, הקישואים והפלפל לעיגולים, משולשים וריבועים.

בסיר עמוק מניחים כף שמן זית, כפית שמיר קצוץ , סלרי קצוץ דק, בצל מגורר וקוביות עוף.

מוסיפים את הירקות והמלח ומביאים לרתיחה.

מנמיכים חום ומבשלים כ- 25 דקות.

מוסיפים חצי חבילת פסטה כוכבים ומבשלים 6 דקות.

מכבים ומכסים ל- 5 דקות נוספות לפני ההגשה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה