נאצ'וס פרמזן תוצרת בית עם מטבל יוגורט ועירית

חומרים ל- 6 מנות:לנאצ'וס:4 טורטיות1 שקית (100 גרם) פתיתי פרמזן גד1 כפית פפריקה מתוקה (או 1/2 כפית פפריקה מתוקה+ 1/2 כפית פפריקה חריפה, לנאצ'וס פיקנטיים)2 כפות שמן זית "זיתא"למטבל:2 צנצנות קטנות (360 גרם) יוגורט כבשים גד1 כף גדושה מיונז1/4 כוס עירית קצוצה דקמלח ופלפל שחור גרוסלהגשה:מעט סומאק (לא חובה)אופן ההכנה:מכינים את הנאצ'וס: מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.מערבבים פתיתי פרמזן ופפריקה בקערה. מברישים טורטייה במעט שמן זית ומפזרים מעל שכבה אחידה של תערובת הפרמזן. חותכים את הטורטייה ל- 4 משולשים גדולים, וכל משולש ל- 3 משולשים קטנים (סה"כ 12 משולשים) ומניחים בתבנית. חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות.אופים 8-6 דקות, עד להזהבה (נזהרים לא לשרוף). מצננים היטב. ניתן להכין מראש ולשמור בקופסה אטומה מחוץ למקרר עד 3 ימים.מכינים את המטבל: מערבבים את כל חומרי המטבל בקערה. טועמים ומתקנים תיבול.ניתן להכין מראש ולשמור בקופסה אטומה במקרר עד יומיים.מגישים: זורים מעט סומאק על המטבל ומגישים עם הנאצ'וס. גיוון:מחליפים את הפפריקה בכפית תבלין זעתר.

חומרים ל- 6 מנות:
לנאצ'וס:
4 טורטיות
1 שקית (100 גרם) פתיתי פרמזן גד
1 כפית פפריקה מתוקה (או 1/2 כפית פפריקה מתוקה
+ 1/2 כפית פפריקה חריפה, לנאצ'וס פיקנטיים)
2 כפות שמן זית "זיתא"
למטבל:
2 צנצנות קטנות (360 גרם) יוגורט כבשים גד
1 כף גדושה מיונז
1/4 כוס עירית קצוצה דק
מלח ופלפל שחור גרוס
להגשה:
מעט סומאק (לא חובה)

אופן ההכנה:
מכינים את הנאצ'וס:
מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.
מערבבים פתיתי פרמזן ופפריקה בקערה.
מברישים טורטייה במעט שמן זית ומפזרים מעל שכבה אחידה של תערובת הפרמזן. חותכים את הטורטייה ל- 4 משולשים גדולים, וכל משולש ל- 3 משולשים קטנים (סה"כ 12 משולשים) ומניחים בתבנית.
חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות.
אופים 8-6 דקות, עד להזהבה (נזהרים לא לשרוף).
מצננים היטב.
ניתן להכין מראש ולשמור בקופסה אטומה מחוץ למקרר עד 3 ימים.

מכינים את המטבל:
מערבבים את כל חומרי המטבל בקערה.
טועמים ומתקנים תיבול.
ניתן להכין מראש ולשמור בקופסה אטומה במקרר עד יומיים.

מגישים:
זורים מעט סומאק על המטבל ומגישים עם הנאצ'וס.

גיוון:
מחליפים את הפפריקה בכפית תבלין זעתר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר