נובמבר 2016: מסע קולינרי לתאילנד

לפודיס אמיתיים, המשוגעים על אוכל של המזרח הרחוק ומחפשים הרפתקאות –מוצע טיול מיוחד של שמונה ימים, ובהם מסע קולינרי מרתק בתאילנד, שהנה ארץ יפהפיה משופעת נופים, תרבויות וטעמים אקזוטיים ייחודיים.
הטיול בהדרכתה של השפית סאוולי אלדר (בתמונה), זוכת מדליית זהב ממלך תאילנד על קידום תרבות קולינרית בין תאילנד וישראל.

חברת אוריינטל פוד טראוול תארגן מסע של שמונה ימים שייכלול ביקור במסעדות אותנטיות, שווקים, שמורות טבע, וכן שלוש סדנאות בישול בהדרכתה של סאוולי אלדר.

"חשוב לי להעניק למשתתפי הסדנה הקולינרית, הצצה אל תרבות האוכל התאילנדית האותנטית, ולחשוף אותם אל מסעדות, דוכנים וחומרי גלם שאינם מוכרים לרוב הישראלים", מסבירה סוואלי. "אני שמחה שיש לי אפשרות למזג את התשוקה שלי לבישול, יחד עם האהבה שלי לתאילנד. נבקר במקומות מדהימים, נאכל אוכל גורמה וגם אוכל רחוב, נקנה מצרכים ונבשל יחד. כל המקומות במסלול הם מקומות שביקרתי בהם, ואני אחראית לאוכל ולחוויה שהם מספקים. אני בטוחה שעבור המשתתפים, המסע הקולינרי הזה יישאר בזיכרון כחוויה ייחודית לכל החיים".

סוואלי אלדר, ילידת תאילנד, הגיעה לישראל בשנת 1980. לאחר נישואיה לאבי אלדר, הקימו בני הזוג קייטרינג מצליח, אשר הציג לראשונה בפני הישראלים את המטבח התאילנדי האותנטי. בהמשך פתח הזוג את רשת המסעדות התאילנדית הראשונה בישראל, "שנגרילה". כיום סוואלי היא הבעלים של חברת אוריינטל פוד, ליבוא מוצרי מזון וחומרי גלם מהמזרח הרחוק וקידום התרבות הקולינרית התאית.

תאריכי יציאה ומחירים:
9-16.11.16 – 2500 $ לאדם בחדר זוגי. תוספת של 350 $ ליחיד בחדר
21-28.12.16 (חג החנוכה וחג המולד) – 3250 $ לאדם בחדר זוגי, תוספת של 500 $ ליחיד בחדר

מתכני המסע:
בנגקוק: התרשמות ראשונה מהעיר, נאכל במסעדה מקומית אוריינטלית ונבקר בשוק הלילה מסקרן
צפון בנגקוק: ביקור בשוק איכרים לקנייה מרוכזת של מצרכים מיוחדים לשוק, ומשם לגדות נהר צאופאיה, לסדנת הבישול הראשונה. לאחר הארוחה, שייט בסירה לכיוון שוק הקרמיקה המפורסם, ובערב ביקור ב״צ׳יינה טאון״.
אמפוואה: ביקור בשוק צף: שייט בסירה למנזר בודהיסטי מקומי. בערב, התמקמות בשמורת טבע יפהפייה, שמורת גחליליות, וסדנת בישול השנייה.
הואה הין (hua hin): ביקור בשוק צף נוסף בעל אופי שונה ומצרכים אחרים, בערב בזאר הלילה המפורסם (hua hin night bazaar) .
הואה הין (hua hin): שייט קצר לאי סמרויוד (sam roi yod). לשמורת טבע מהמיוחדות בתאילנד, וטיפוס למערה מדהימה לארוחת הצהרים. המשתתפים יכינו ברביקיו מקומי על חוף האי, ובערב סדנת בישול שלישית.
הואה הין (hua hin) – בנגקוק: בבוקר ביקור בנמל הדייגים, משם לשוק ״המטריה המתקפלת״ (talat rom hub) השוכן על פסי רכבת פעילים – חוויה מדהימה. חזרה לבנגקוק למסעדה, וביקור בלילה בשוק הפרחים.

חשוב לדעת:
• מספר המקומות מוגבל ומותנה במספר מינימלי של משתתפים
• החברה תהא רשאית לעדכן את המסלול וזמני היציאה בשל אירועים או נסיבות שאינן בשליטתה
• סדר הביקורים נתון לשיקול דעת המדריך
• האוכל בטיול אינו כשר

לפרטים נוספים: 054-2421216, [email protected]






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה