fbpx

נודלס ספגטי סיני עם אווז מעושן וירקות

חומרי גלם ל – 10 מנות750 גר' ספגטי ZARA200 גר' אווז מעושן חתוך100 גר' אספרגוס חלוט1 כוס פטריות שחורות מושרות וחצויות2 גזרים חתוכים לגפרורים1 פלפלים צ'ילי טריים חתוכים דקחצי כוס בצל קצוץ ירוק לעיטורחצי כפית שום טחון1 כפית ג'נגר טחון2 בצלי שאלוט קצוצים2 כפות שמן צמחישמן שומשום, סוכר, סויההוראות הכנה1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות ההכנה ומצננים.2. מלהטים ווק ולתוכו שמים 2 כפות שמן ומיד את חזה האווז ומקפיצים עד להזהבה קלה, חשוב לחמם היטב את הווק (ע"מ לקבל את הריח האופייני המעושן).3. מוסיפים את השום, ג'נגר, השאלוט ופלפל הצ'ילי ומוודאים שלא ישרפו.4. מוסיפים את הפטריות השחורות והגזר ומתבלים בסויה, סוכר וטועמים.5. מוסיפים את הספגטי ומערבבים היטב, משלימים טעם אם צריך, וברגע האחרון מוסיפים את האספרגוס.6. מסירים מהאש, מעטרים בבצל ירוק ומזלפים משעו שמן שומשום.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרי גלם ל – 10 מנות
750 גר' ספגטי ZARA
200 גר' אווז מעושן חתוך
100 גר' אספרגוס חלוט
1 כוס פטריות שחורות מושרות וחצויות
2 גזרים חתוכים לגפרורים
1 פלפלים צ'ילי טריים חתוכים דק
חצי כוס בצל קצוץ ירוק לעיטור
חצי כפית שום טחון
1 כפית ג'נגר טחון
2 בצלי שאלוט קצוצים
2 כפות שמן צמחי
שמן שומשום, סוכר, סויה


הוראות הכנה
1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות ההכנה ומצננים.

2. מלהטים ווק ולתוכו שמים 2 כפות שמן ומיד את חזה האווז ומקפיצים עד להזהבה קלה, חשוב לחמם היטב את הווק (ע"מ לקבל את הריח האופייני המעושן).

3. מוסיפים את השום, ג'נגר, השאלוט ופלפל הצ'ילי ומוודאים שלא ישרפו.

4. מוסיפים את הפטריות השחורות והגזר ומתבלים בסויה, סוכר וטועמים.

5. מוסיפים את הספגטי ומערבבים היטב, משלימים טעם אם צריך, וברגע האחרון מוסיפים את האספרגוס.

6. מסירים מהאש, מעטרים בבצל ירוק ומזלפים משעו שמן שומשום.



Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר