חומרים:
חבילת אטריות ביצים
150 גרם סינטה פרוסה דק
30 גרם אגוזי קשיו קלויים
1/2 בצל פרוס
1/2 פלפל אדום פרוס
חופן נבטים
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
2 כפות חלב קוקוס
2 כפות רוטב טריאקי
1/2 כף רוטב צ'ילי חריף
1 כף סויה
אופן ההכנה:
לבשל את אטריות הביצים לפי הוראות היצרן.
לחמם כף שמן צמחי בווק או במחבת רחבה.
לטגן את השום ומייד אחריו את הסינטה.
להוסיף את הירקות ולטגן עוד כשתי דקות.
להוסיף את התבלינים ולטגן עוד 2 דקות.
להוסיף חופן מן הנודל'ס המבושלים ולטגן עוד דקה.
להגיש מייד.
"מסעדת "צ'יינה לי"
מונטיפיורי 7, מול כלבו שלום, תל אביב טלפון: 03-5103140
שעות פתיחה 12:00-24. עסקיות עד שעה 18:00