נקניקיות תוצרת בית ב-Meat Bar

אחרי שהשיקה בהצלחה מנת מיני בורגר (שלושה מיני המבורגרים העשויים מנתחי אנטרקוט מיושנים, ומוגשים על לחמניות לצד סלט קולסלאו קלאסי -54 שקל) מסעדת המיטבר משיקה סוג חדש של נקניקיה תוצרת בית (השלישית במספר) שפיתוחה לקח כתשעה חודשים בידיו האמונות של היועץ הקולינארי יענקל’ה שיין

בתפריט הנקניקיות נקניקיית מרגז 220 גרם של נקניקיה מנתחים של בקר וכבש. (54 שקל בתוספת פירה/צ’יפס, כרוב כבוש בבירה, חמוצים תוצרת בית וחרדל דיז’ון).

נקניקיה איטלקית- פיקנטית, ממולאת בפילה בשר לבן קצוץ עם עגבניות מיובשות, פסטו, צנוברים וגבינת מוצרלה. (54 שקל בתוספת פירה/צ’יפס, כרוב כבוש בבירה, חמוצים תוצרת בית וחרדל דיז’ון, או לחלופין כמנה ראשונה בלחמנייה 29 ש”ח)

נקניקיית כמהין- פילה בשר לבן טרי קצוץ, מחית כמהין לבנה וגבינת פרמז’ן. (59 שקל בתוספת פירה/צ’יפס, כרוב כבוש מבושל בבירה, חמוצים תוצרת בית וחרדל דיז’ון, או לחלופין כמנה ראשונה בלחמנייה 31 שקל).

בימים אלה, כמבצע לכבוד ההיכרות עם הנקניקיות החדשות ניתן יהיה לקבל לצד הנקניקיות בירה סטלה בתוספת 12 ₪ בלבד!

MEAT BAR-
שדרות חן 52
תל-אביב
03-6956276
כל יום מ- 12:00 ועד חצות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה