מצרכים ל- 2 נקניקים:
200 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם תערובת קצוצה גס של פירות יבשים שאתם אוהבים
100 גרם אגוזי מלך ו/או פיסטוקים
100 גרם ביסקוויטים /שאריות עוגיות מפוררות
2-3 כפות רום/ויסקי/ברנדי
אופן ההכנה
להמיס שוקולד וחמאה במיקרו – זהירות לא לשרוף! בפולסים של 20-30 שניות, תלוי במיקרוגלץ
להוסיף את כל המצרכים.
לערבב היטב.
לחלק ל-2 ולגלגל 2 נקניקים בנייר אפייה
עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר או במקפיא עד להתקשות.
להוציא מהמקפיא כ- 10 דקות לפני שהאורחים מגיעים.
לפרוס לפרוסות דקות או לחילופין אפשר לגלגל בקקאו ולהגיש ליד קפה או משקה קר.