נתחי סלמון טירידיטו סנטה פה

מתכון ל-8 מנותמרכיבים ויניגרט לטירדיטו סלמון48 מ"ל חומץ אורז60 גרם ג'ינג'ר טחון60 מ"ל מיץ ליים40 גרם חלמון ביצה80 מ"ל סויה6 מ"ל רוטב דגים תאילנדי16 גרם משחת קונפי שוםחצי ליטר שמן סויהקורט פפריקה חריפהאופן הכנה1. טוחנים את כל המרכיבים יחד למעט השמן2. מערבבים את השמן לתוך המסה עד קבלת מרקם רצוימרכיבים לסלמון800 גרם פילה סלמון נורבגי טרי, נקי מעור ועצמותאופן ההכנהמכניסים את הפילה למקפיא עד אשר הוא הופך להיות קשה. פורסים את הסלמון בעזרת סלייסר לפרוסות דקות ומשטחים על גבי צלחת הגשה. מזלפים מעל את וינגרייט הטירידיטו ומעטרים בעלי בייבי.להגשה מקסיקנית: מומלץ להגיש עם טורטיות חמות.

מתכון ל-8 מנות

מרכיבים ויניגרט לטירדיטו סלמון
48 מ"ל חומץ אורז
60 גרם ג'ינג'ר טחון
60 מ"ל מיץ ליים
40 גרם חלמון ביצה
80 מ"ל סויה
6 מ"ל רוטב דגים תאילנדי
16 גרם משחת קונפי שום
חצי ליטר שמן סויה
קורט פפריקה חריפה

אופן הכנה
1. טוחנים את כל המרכיבים יחד למעט השמן

2. מערבבים את השמן לתוך המסה עד קבלת מרקם רצוי

מרכיבים לסלמון
800 גרם פילה סלמון נורבגי טרי, נקי מעור ועצמות

אופן ההכנה
מכניסים את הפילה למקפיא עד אשר הוא הופך להיות קשה.

פורסים את הסלמון בעזרת סלייסר לפרוסות דקות ומשטחים על גבי צלחת הגשה.

מזלפים מעל את וינגרייט הטירידיטו ומעטרים בעלי בייבי.

להגשה מקסיקנית: מומלץ להגיש עם טורטיות חמות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר