fbpx

סאלטימבוקה – שיפודי עגל בסגנון איטלקי

מצרכים (4 מנות)4 פילה עגל אסקלופ במשקל 1/2 ק"ג סה"כ4 שיני שום כתושות4 כפיות עלי סלרי קצוצים4 כפיות פיסטוקים טחונים150 ג' חזה אווז8 עלי מרווה1 כפית שמן זית1 בצל קצוץפלפל גרוס/מלח אטלנטי לפי הטעםאופן ההכנהפורסים את העגל על נייר אפיה, ומניחים עליו את פרוסת הפרושוטו. שמים על כל אחת מהחתיכות 2 עלי מרווה, שן שום אחת כתושה, 1 כפית עלי סלרי, 1 כפית פיסטוקים טחונים. לגלגל לרולדה ולפד על שיפוד. להבריש מדי פעם את הבשר בשמן זית בזמן הצליה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים (4 מנות)
4 פילה עגל אסקלופ במשקל 1/2 ק"ג סה"כ
4 שיני שום כתושות
4 כפיות עלי סלרי קצוצים
4 כפיות פיסטוקים טחונים
150 ג' חזה אווז
8 עלי מרווה
1 כפית שמן זית
1 בצל קצוץ
פלפל גרוס/מלח אטלנטי לפי הטעם

אופן ההכנה
פורסים את העגל על נייר אפיה, ומניחים עליו את פרוסת הפרושוטו. שמים על כל אחת מהחתיכות 2 עלי מרווה, שן שום אחת כתושה, 1 כפית עלי סלרי, 1 כפית פיסטוקים טחונים. לגלגל לרולדה ולפד על שיפוד. להבריש מדי פעם את הבשר בשמן זית בזמן הצליה.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר