סדנת בשרים בקויה: ההבדל בין אנטריקוט לסינטה

מסעדת הבשרים קויאה במשמר השרון, תקיים ביום א' 22.06.08, בשעה 19:30 סדנה מיוחדת "עם בשר", אותה יעבירו יוסי וירון מצוות המסעדה.

יוסי וירון אומרים: בסדנה נעבוד עם בשר בקר, עוף וטלה, נלמד להבחין בין סוגי הבשר השונים, שיטות צלייה, בישול, מידות עשייה ובנוסף: בשרים מיושנים מול בשרים ללא יישון. נלמד ונאכל: אנטריקוט עסיסי, המבורגרים, שיפודי עוף, קבב טלה ועוד.
במהלך הערב תוגש שתייה טבעית ובירה מהחבית באופן חופשי.

חברי מועדון הלקוחות של מסעדת קויאה (משמר השרון וקיסריה) מוזמנים להציג את השובר שנשלח אליהם ולשלם 200 ₪ עבור השתתפות. מחיר רגיל: 250 ₪. למשתתפים בסדנה יוענק גריל פחמים מעוצב מתנת קויאה.
יש להירשם מראש.


קויה
קיסריה – פארק תעשייה
משמר השרון – צומת העוגן
9095*






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה