סדנת בשר בהנחיית השף עמיר אילן ממסעדת הדסון

השף, המלווה את תחום הבשר בישראל כבר שני עשורים, והקצב ג'ורג' – לקחו על עצמם משימה לנפץ את המיתוסים בדרך לסטייק המושלם

השף עמיר אילן ממסעדת "הדסון", מזמין את חובבי הבשר לסדנת בשרים  המאפשרת להכיר מקרוב מגוון סוגי בשר עסיסיים.

אילן אומר כי צליית בשר היא הטכניקה הפשוטה והפרימיטיבית ביותר בין צורות הבישול; והיא מיושמת בכל תרבות, עתיקה או מודרנית, על פני כדור הארץ.
השף, המלווה את תחום הבשר בישראל כבר שני עשורים, והקצב ג'ורג' – לקחו על עצמם משימה לנפץ את המיתוסים בדרך לסטייק המושלם.

נושאי הסדנא: למה כל כך קשה לצלות סטייק טוב, מהם סוגי הבשרים, כיצד להבחין בין נתחי הבשר השונים, מה מבדיל בין בשרים מיושנים לבשרים ללא יישון, וסודות התיבול והצלייה.
 
בתפריט: פורטרהאוס , טיבון , פריים ריב , אנטרקוט , קרפצ'ו ופילה בקר,
המבורגר, עוף סאטה תאילנדי, סלט כרוב עם נבטים ואגוזים קלויים, גרטן בטטה עם פלפל ציפטולה .
במהלך הסדנא מקבלים שתייה קלה, בירות קלות ויין.

הסדנא, הכוללת ארוחת בשרים, תתקיים ביום א' 29/3/2009 בין השעות 17:00 עד 20:00 – משך הסדנא כ- 3 שעות.

מחיר השתתפות 275 ש"ח.
מספר המקומות מוגבל, יש להירשם מראש בטל. 03-6444733.
משתתפי הסדנאות יקבלו קובץ מתכונים וחומר נלווה לסדנאות.
חניה חינם למשתתפים בחניון מגדלי אור ברמת החייל, ת"א, מקום משכנה של הדסון.
 
עמיר אילן הוא שף מסעדת "הדסון", ושף ברשת מועדוני הכושר "הולמס פלייס" המלווה שינויים בריאותיים במטבח.
רבים מכירים אותו כמי שהיה השף מסעדת "דיקסי" דרך המנות שיצר, כמו כנפי עוף ברוטב חריף, הום פרייס ופילדלפיה סטייק. 
את מסעדת "הדסון" הקים ב- 2008 כ"בראסרי אמריקאי" המחבר בין בראסרי קלאסי צרפתי ומסעדה אמריקאית בת זמננו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר