סדנת גבינות ויין במלון ישרוטל פונדק רמון

בעקבות ההצלחה של סופי השבוע הקולינריים שמתקיימים בישרוטל פונדק רמון, דוגמת סדנת הקפה עם אילן'ס וסדנת השוקולד עם רוי השוקולטייה המומחה – ייהנו המשתתפים בסוף השבוע המיוחד הזה שבחסות יקבי רמת הגולן, מהרצאות בנושא גבינות ויין, ישתתפו בסדנת יינות ובסדנה להכנת גבינות, ייקחו חלק במסע הכרות עם גבינות בסדנה בנושא "משפחות של גבינות", יטעמו גבינות מתוצרת 5 מחלבות בוטיק במהלך טיול ג'יפים במכתש, ועוד

בימים חמישי עש שבת, 24-26 במאי, יתקיים בישרוטל פונדק רמון סופשבוע של גבינות ויין בשיתוף רן בוק, מוציא הספר "גבינות" מדריך הגבינות הישראלי הראשון.

בעקבות ההצלחה של סופי השבוע הקולינריים שמתקיימים בישרוטל פונדק רמון, דוגמת סדנת הקפה עם אילן'ס וסדנת השוקולד עם רוי השוקולטייה המומחה – ייהנו המשתתפים בסוף השבוע המיוחד הזה שבחסות יקבי רמת הגולן, מהרצאות בנושא גבינות ויין, ישתתפו בסדנת יינות ובסדנה להכנת גבינות, ייקחו חלק במסע הכרות עם גבינות בסדנה בנושא "משפחות של גבינות", יטעמו גבינות מתוצרת 5 מחלבות בוטיק במהלך טיול ג'יפים במכתש, ועוד.

בנוסף ייהנו האורחים מהתבשילים ה"מפורסמים" של שף הפונדק.
מדריך הגבינות בהוצאת "כתר" יוענק במתנה למשתתפים.
ביום שישי בערב יהיה מופע ג'אז בלובי המלון.

המחיר לאדם בחדר זוגי ל-2 לילות: 980 ₪, כולל אירוח על בסיס חצי פנסיון והשתתפות בכל הסדנאות והאירועים.

להזמנות: 1-800-800-808

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר