סודות התזונה

לא ספר מתכונים, אבל ספר (בכריכה רכה ובעטיפה מושכת עין) היכול לשמש כתנ"ך תזונתי לפני שפותחים כל ספר בישול או ניגשים להכנת ארוחה למשפחה או לחברים

סודות התזונה
המדריך השלם לתזונה נכונה
בעריכת אולגה רז
בשיתוף המחלקה לתזונה ודיאטה,
מרכז רפואי ת"א
פורום מדיה-תקשרת והוצאה לאור
המחיר: 49.90 ₪


לא ספר מתכונים, אבל ספר (בכריכה רכה ובעטיפה מושכת עין) היכול לשמש כתנ"ך תזונתי לפני שפותחים כל ספר בישול או ניגשים להכנת ארוחה למשפחה או לחברים.

אולגה רז היא תזונאית עתירת פעלים וחשיפה תקשורתית, המנהלת את היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי ת"א ע"ש סוראסקי (איכילוב), מנהלת המרכז להרזיה ותזונה בריאה במרכז ויצמן, וראש המחלקה לתזונה במכללת יהודה ושומרון.

"תזונה היא בסיס חיינו. אכילה היא אולי הפעולה הנפוצה ביותר, ואפילו יותר מצפייה בטלוויזיה, אך אין זה אומר שמי שיודע לאכול מבין בתזונה". כך כותבת רז בפתח הדבר לספרה החדש.
מה שהיא מנסה לעשות הוא להדריך בכל הקשור לאיך, כמה וממה לאכול, כדי שהתפריט יהיה מאוזן ויכלול את כל מרכיבי המזון החשובים לבריאות טובה יותר.

במדריך זה נאסף המידע מצוות דיאטניות מקצועיות, המציגות חדשות ומחקרים עדכניים בתחום מדע התזונה: אבות המזון החדשים, ערכים תזונתיים של מאכלים ומשקאות, איך לשמור על ויטמינים ומינרלים במזון בהכנתו, אכילתו, איזה מזונות מנצחים, איך מונעים מחלות באמצעות תזונה, ההתמודדות עם השמנה, דיאטות מאוזנות כדרך חיים, שבירת מיתוסים – ועוד עצות מקצועיות מגוונות.

בהחלט כדאי להצטייד בספר זה, שמחירו נוח לכל הדעות, ולעיין בו מעת לעת, כחלק מאורח חיים בריא ותזונה נכונה.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר