סום טאם – סלט פפאיה

 

מתכון ל- 4 מנות

מרכיבים:
פפאיה ירוקה אחת
שני גזרים
שלוש כפות מיץ לימון טרי
כף רוטב דגים
כף סוכר תמרים
שתי עגבניות
30 גרם בוטנים קלויים מקולפים
20 גרם שעועית ירוקה
צ'ילי טרי

אופן ההכנה:
חורצים את הפפאיה והגזר לאורך בסכין.
בעזרת קלפן חותכים לרצועות דקות.
מוסיפים קוביות עגבניה, שעועית ירוקה, מיץ לימון, רוטב דגים, סוכר תמרים וצ'ילי.
במכתש ועלי כותשים את התערובת.
מעבירים לצלחת הגשה.
מפזרים את הבוטנים מעל, ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה