סום טאם – סלט פפאיה

מתכון ל- 4 מנות מרכיבים: פפאיה ירוקה אחתשני גזריםשלוש כפות מיץ לימון טריכף רוטב דגיםכף סוכר תמריםשתי עגבניות30 גרם בוטנים קלויים מקולפים20 גרם שעועית ירוקהצ'ילי טריאופן ההכנה: חורצים את הפפאיה והגזר לאורך בסכין. בעזרת קלפן חותכים לרצועות דקות.מוסיפים קוביות עגבניה, שעועית ירוקה, מיץ לימון, רוטב דגים, סוכר תמרים וצ'ילי.במכתש ועלי כותשים את התערובת.מעבירים לצלחת הגשה.מפזרים את הבוטנים מעל, ומגישים.

מתכון ל- 4 מנות

מרכיבים:
פפאיה ירוקה אחת
שני גזרים
שלוש כפות מיץ לימון טרי
כף רוטב דגים
כף סוכר תמרים
שתי עגבניות
30 גרם בוטנים קלויים מקולפים
20 גרם שעועית ירוקה
צ'ילי טרי

אופן ההכנה:
חורצים את הפפאיה והגזר לאורך בסכין.
בעזרת קלפן חותכים לרצועות דקות.
מוסיפים קוביות עגבניה, שעועית ירוקה, מיץ לימון, רוטב דגים, סוכר תמרים וצ'ילי.
במכתש ועלי כותשים את התערובת.
מעבירים לצלחת הגשה.
מפזרים את הבוטנים מעל, ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר