סופגניה במילית ריבת רימונים ובעיטור של רוטב רימונים

חומרים ל- 12 סופגניות:500 גרם קמח2 ביצים100 גרם מרגרינה25 גרם שמריםקורט מלח1/2 כוס סוכר1/4 כוס שמן2 כוסות מים פושריםחומרים למלית:1 כוס גרגרי רימונים3/4 כוס סוכר1/2 כפית מיץ לימון1/2 כוס מיםכף קורנפלורחומרים לרוטב:1 כוס גרגרי רימונים2 כפות סוכר1/4 כוס ליקר גרנדין1כוס מים1 כף קורנפלוראופן הכנת הסופגניה:מערבבים את השמרים עם 1/4 כוס מים וכף קמח ומשרים כ- 5 דקות.מקציפים את הביצים והסוכר.ממיסים את המרגרינה.מערבבים את כל חומרי הסופגניה ולשים עד לקבלת בצק אחיד. לאחר מכן מניחים לבצק לכ- 30 דקות.יוצרים 12 עיגולים מהבצק, ונותנים לבצק "לנוח" עוד כ-30 דקות.מחממים את השמן ומטגנים את הסופגניה מכל צד עד לקבלת גוון זהוב.אופן הכנת המלית:מבשלים את הסוכר עם 1/2 מכמות המים.מוסיפים את הרימונים ומבשלים כ- 15 דקות.מערבבים את יתרת המים עם הקורנפלור עד לרתיחה ומכבים את האש, ומניחים לרוטב להמשיך להתחמם כמספר דקות נוספות.אופן הכנת רוטב הרימונים:מבשלים את הסוכר עם ליקר הגרנדין ו- 3/4 מכמות המים כ-10 דקות.מסמיכים עם בלילת קורנפלור (קורנפלור + 1/4 כוס מים קרים) ולאחר רתיחה שניה מוסיפים הרימונים.

חומרים ל- 12 סופגניות:

500 גרם קמח
2 ביצים
100 גרם מרגרינה
25 גרם שמרים
קורט מלח
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
2 כוסות מים פושרים

חומרים למלית:
1 כוס גרגרי רימונים
3/4 כוס סוכר
1/2 כפית מיץ לימון
1/2 כוס מים
כף קורנפלור

חומרים לרוטב:
1 כוס גרגרי רימונים
2 כפות סוכר
1/4 כוס ליקר גרנדין
1כוס מים
1 כף קורנפלור

אופן הכנת הסופגניה:
מערבבים את השמרים עם 1/4 כוס מים וכף קמח ומשרים כ- 5 דקות.
מקציפים את הביצים והסוכר.
ממיסים את המרגרינה.
מערבבים את כל חומרי הסופגניה ולשים עד לקבלת בצק אחיד. לאחר מכן מניחים לבצק לכ- 30 דקות.
יוצרים 12 עיגולים מהבצק, ונותנים לבצק "לנוח" עוד כ-30 דקות.
מחממים את השמן ומטגנים את הסופגניה מכל צד עד לקבלת גוון זהוב.

אופן הכנת המלית:
מבשלים את הסוכר עם 1/2 מכמות המים.
מוסיפים את הרימונים ומבשלים כ- 15 דקות.
מערבבים את יתרת המים עם הקורנפלור עד לרתיחה ומכבים את האש, ומניחים לרוטב להמשיך להתחמם כמספר דקות נוספות.

אופן הכנת רוטב הרימונים:
מבשלים את הסוכר עם ליקר הגרנדין ו- 3/4 מכמות המים כ-10 דקות.
מסמיכים עם בלילת קורנפלור (קורנפלור + 1/4 כוס מים קרים) ולאחר רתיחה שניה מוסיפים הרימונים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר