סופגניה במלית קרם ערמונים ושוקולד לבן

חומרים ל- 12 סופגניות:500 גרם קמח2 ביצים100 גרם מרגרינה25 גרם שמריםקורט מלח1/2 כוס סוכר1/4 כוס שמן2 כוסות מים פושריםשמן לטיגוןחומרים לקרם ערמונים:0.5 ק"ג ערמונים1 ליטר שמנת200 גרם שוקולד לבן3 כפות אבקת נוגט 2 כפות סוכר חוםאופן הכנת הסופגניות:מערבבים את השמרים עם 1/4 כוס מים וכף קמח ומשרים כ- 5 דקות.מקציפים את הביצים והסוכר.ממיסים את המרגרינה.מערבבים את כל חומרי הסופגניה ולשים עד לקבלת בצק אחיד.נותנים לבצק לנוח כ- 30 דקות.יוצרים 12 עיגולים מהבצק, ונותנים לבצק לנוח עוד כ- 30 דקות.מחממים את השמן ומטגנים את הסופגניה מכל צד עד לקבלת צבע זהוב.אופן הכנת קרם ערמונים:חורצים את הערמונים ואופים בתנור בחום 200 מעלות 15 דקות.מקלפים את הערמונים.מערבבים את הערמונים עם השמנת, אבקת הנוגט והסוכר.מרתיחים בחום נמוך שתי דקות.לאחר שמורידים מהאש, מוסיפים את השוקולד הלבן ומערבבים עד שהשוקולד נמס.מעבירים את הקרם למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מחיית קרמית ואחידה.מקררים את הקרם ומזלפים לתוך הסופגניה.

חומרים ל- 12 סופגניות:
500 גרם קמח
2 ביצים
100 גרם מרגרינה
25 גרם שמרים
קורט מלח
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
2 כוסות מים פושרים
שמן לטיגון
חומרים לקרם ערמונים:
0.5 ק"ג ערמונים
1 ליטר שמנת
200 גרם שוקולד לבן
3 כפות אבקת נוגט
2 כפות סוכר חום

אופן הכנת הסופגניות:
מערבבים את השמרים עם 1/4 כוס מים וכף קמח ומשרים כ- 5 דקות.
מקציפים את הביצים והסוכר.
ממיסים את המרגרינה.
מערבבים את כל חומרי הסופגניה ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
נותנים לבצק לנוח כ- 30 דקות.
יוצרים 12 עיגולים מהבצק, ונותנים לבצק לנוח עוד כ- 30 דקות.
מחממים את השמן ומטגנים את הסופגניה מכל צד עד לקבלת צבע זהוב.

אופן הכנת קרם ערמונים:
חורצים את הערמונים ואופים בתנור בחום 200 מעלות 15 דקות.
מקלפים את הערמונים.
מערבבים את הערמונים עם השמנת, אבקת הנוגט והסוכר.
מרתיחים בחום נמוך שתי דקות.
לאחר שמורידים מהאש, מוסיפים את השוקולד הלבן ומערבבים עד שהשוקולד נמס.
מעבירים את הקרם למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מחיית קרמית ואחידה.
מקררים את הקרם ומזלפים לתוך הסופגניה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר