סופגניות מיני

חומרים ל- 35 סופגניות מיני:630 גר' קמח50 גר' שמרים טריים100 גר' סוכר לבן4 ביצים1כף גרגירי וניל3 כפות רום50 גר' חמאה או שמן60 סמ"ק חלב1 כפית גרידת לימון טרי2 גר' מלחאופן ההכנה:להמיס שמרים טריים בחלב.להוסיף סוכר ולערבב יחדיו.להוסיף קמח מנופה עם קמח וללוש במיקסר בעזרת וו לישה.תוך כדי לישה להוסיף חמאה (בטמפרטורת החדר), ביצים רום וטעמים.ללוש עד ליצירת בצק אחיד ונעים למגע.להניח הבצק כשעה למנוחה והתפחה כשהוא מכוסה, במקום חמים.לאחר כשעה לחלק הבצק לעיגולים קטנים במשקל 35 גר' כל יחידה.להניח כדורי הבצק על מגש משומן בשמן, ולהניח לתפיחה נוספת של הבצק.לחמם שמן עמוק לטמפרטורה של 165 מעלות.לטגן הסופגניות כ- 3 דקות מכל צד.על מנת לשמור על טמפרטורת הטיגון כדאי להכניס גזר לתוך השמן.לאחר שהסופגניות מטוגנות ומוכנות מניחים מעל נייר סופג.ממלאים בריבת תות או פטל חלקה, או בכל מלית אחרת (חלבה, שוקולד, קרם וניל וכו').מקשטים באבקת סוכר או גנאש שוקולד מומס.

חומרים ל- 35 סופגניות מיני:
630 גר' קמח
50 גר' שמרים טריים
100 גר' סוכר לבן
4 ביצים
1כף גרגירי וניל
3 כפות רום
50 גר' חמאה או שמן
60 סמ"ק חלב
1 כפית גרידת לימון טרי
2 גר' מלח

אופן ההכנה:
להמיס שמרים טריים בחלב.
להוסיף סוכר ולערבב יחדיו.
להוסיף קמח מנופה עם קמח וללוש במיקסר בעזרת וו לישה.
תוך כדי לישה להוסיף חמאה (בטמפרטורת החדר), ביצים רום וטעמים.
ללוש עד ליצירת בצק אחיד ונעים למגע.
להניח הבצק כשעה למנוחה והתפחה כשהוא מכוסה, במקום חמים.
לאחר כשעה לחלק הבצק לעיגולים קטנים במשקל 35 גר' כל יחידה.
להניח כדורי הבצק על מגש משומן בשמן, ולהניח לתפיחה נוספת של הבצק.
לחמם שמן עמוק לטמפרטורה של 165 מעלות.
לטגן הסופגניות כ- 3 דקות מכל צד.
על מנת לשמור על טמפרטורת הטיגון כדאי להכניס גזר לתוך השמן.
לאחר שהסופגניות מטוגנות ומוכנות מניחים מעל נייר סופג.
ממלאים בריבת תות או פטל חלקה, או בכל מלית אחרת (חלבה, שוקולד, קרם וניל וכו').
מקשטים באבקת סוכר או גנאש שוקולד מומס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר